El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El rei Joan Carles, més Borbó que mai: de l’aeroport, directe a la plaça de toros
  • CA

El rei Joan Carles va ser el gran absent durant la festa d’aniversari de la seva germana. La infanta Margarita va organitzar un gran sopar amb tota la família Borbó, però l’emèrit va preferir viatjar fins a Florida per anar de compres i prendre el sol amb els amics. Aquest lleig no va passar desapercebut, ja que suposa un nou menyspreu cap a la reina Sofia, que va haver de tornar a disculpar-se pel seu marit.

 

Fa uns quants mesos que no apareixen junts, i fins i tot s’ha dit que la Reina hauria demanat a Felip VI que no la faci coincidir més amb el seu marit. No vol anar a cap acte oficial que suposi el seu retrobament, el que col·loca el fill enmig d’una batalla campal.

 

Doncs bé, sembla que Joan Carles segueix completament aliè als problemes familiars i a les crítiques. I és que ‘Vanitatis’ assegura que el monarca hauria reaparegut aquest cap de setmana a Espanya. On? Al seu particular temple sagrat, a una plaça de toros.

 

El rei Joan Carles, als toros
El rei Joan Carles, als toros | Europa Press

 

De l’aeroport, directe a veure torejar a Roca Rey i Sebastián Castella. Els testimonis l’haurien enxampat arribant-hi ajudat d’una muleta i de la seva inseparable filla, la infanta Elena.

 

Però això no és tot. I és que Joan Carles hauria tingut una rebuda espectacular. Una bona part del públic l’hauria ovacionat en arribar, mentre es posaven dempeus per saludar l’emèrit. Això no va impedir, ara bé, que dos espontanis antitaurins es colessin amb una bandera d’Espanya en la qual apareixia un bou amb la paraula NO escrita al costat. La Guàrdia Civil se’ls hauria endut després d’una bona escridassada dels assistents, que no donaven crèdit.

 

 

Joan Carles ja torna a ser a Espanya, ha gaudit d’una tarda de toros amb la filla i ara s’espera que torni a dormir a casa. Com haurà estat la rebuda de la reina Sofia? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa