Dulceida se sincera sobre el seu pitjor moment: “Inestable i trencada”

La 'influencer' catalana explica detalladament què va passar i per què va haver de marxar d'Instagram una temporada

Dulceida va desaparèixer d’Instagram un parell de setmanes, completament superada per una situació personal molt dura que la deixava sense forces per enfrontar la rutina de les xarxes socials. La catalana s’ha separat recentment de la seva dona després de sis anys de relació, així com també va haver d’acomiadar la seva àvia. Se sentia perduda i necessita desconnectar per tornar a estar bé. Ara que ha tornat ha volgut sincerar-se amb els seus seguidors, que volien saber com es troba. Ho ha fet un vídeo de Youtube en el que es mostra transparent: “Vaig petar… Estava molt inestable i molt malament. Vaig haver de fer-ho perquè em sentia trencada. Estava tan malament que només volia estar estirada al llit i no haver de fingir estar contenta. He estat curant-me i haver-me aturat m’ha anat molt bé. Crec que ho hauria de fer un cop l’any”.

Molts l’han preguntat sobre la seva relació amb Alba. Com estan després d’haver-se donat un temps? Dulceida no vol donar molts detalls, però ha aprofitat per lamentar que alguns seguidors la pressionin molt amb el tema: “No podeu exigir coses que no us puc explicar encara, perquè no em sento preparada. Només us demano que tingueu respecte. No vull donar importància als rumors que han sorgit sobre els motius de la nostra separació perquè no li dono. No us creieu coses que no venen de nosaltres. Per mi tot això ha passat els límits i estic prenent les accions corresponents”.

Amb el cor a la mà, Dulceida reconeixia que havia tocat fons i necessita respirar i aturar-se a reflexionar abans de seguir amb una feina que li exigeix tenir un somriure permanent. La catalana es va recuperant a poc a poc, però deixa clar que el camí serà llarg i que necessita que els seguidors posin de la seva part i deixin d’aclaparar-la amb preguntes incòmodes. Elles donaran totes les explicacions més endavant, quan estiguin preparades per afrontar una ruptura que no ha ajudat a què Dulceida estigui millor anímicament.

Dulceida se sincera sobre el seu pitjor estiu / Instagram

La influencer vol tornar a la rutina de sempre, però és conscient que encara té molta feina a fer per tornar a ser la de sempre. Aquest ha estat un any molt dur, el més dur de la seva vida segons ella mateixa reconeix. Així que demana una mica de paciència, perquè anirà fent feina però trigarà en recuperar el seu riure més sincer.

Comentaris

    David. 16/09/2021 4:53 pm
    Potser hauria de buscar feina una temporada en una oficina o un restaurant per aterrar i prendre consciència de la realitat general de la societat. Aquesta alienació vers la realitat es dona de tant en tant entre dissenyadors, creatius, gent dedicada als negocis, etc, i ara també "influencers" que, de tant tenir una rutina pròpia (és a dir, que te la poses i esculls tu mateix) i fora del comú, de vegades fa que es magnifiquin determinades situacions i sentiments i es converteixen en problemes que la resta no tenim perquè la rutina de treball diària no ens permet dedicar temps a menjar-nos el coco i donar mil voltes a temes que, realment pel bé de la nostra ment, cal aparcar i continuar.

Nou comentari