El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren el sorprenent motiu de la ruptura de Dulceida i Alba Paul
  • CA

La influencer catalana més seguida, Dulceida, i la també instagramer Alba Paul van anunciar la seva separació a principis de juliol. Ningú no s’esperava que el matrimoni acabés després de més de set anys de relació en els quals sempre s’havien mostrat enamoradíssimes. De fet, en les últimes entrevistes abans de la ruptura parlaven, fins i tot, de convertir-se en mares. Això no serà possible finalment, però, tal com elles mateixes van explicar a Instagram. El boom mediàtic que va generar aquesta notícia va ser immens, tant que Dulceida va decidir deixar Instagram una temporada. Farta de la toxicitat dels missatges que li enviaven alguns seguidors i molt cansada de les crítiques, va decidir allunyar-se per recuperar-se d’un any molt dur amb emocions i notícies familiars molt dolentes.

En el comunicat de la seva separació deixaven clar que ho havien deixat de manera amistosa i que no hi havia hagut cap problema seriós entre elles. No obstant això, optaven per fer tot el possible per no veure’s durant els dos mesos següents i així ho han mantingut. Els rumors sobre les causes del divorci han estat moltíssims. Cap d’elles s’havia pronunciat al respecte, però la cantant i exconcursant de GH Amor Romeira ha revelat quina és la causa real de la separació de Dulceida i Alba.

Ho ha dit durant la seva participació a Solos, el reality de Mediaseta Mtmad: “Es diu, encara que no ho he contrastat, que hi ha hagut una deslleialtat per part de Dulceida. No són unes banyes com a tal, però el que em diuen és que Alba va descobrir que Dulceida estava lligant amb un noi”. Una informació bomba que farà parlar molt a la xarxa, amb els seguidors de la parella desitjosos de saber si és cert i, en aquest cas, tenir més detalls sucosos sobre el tema.

De moment cap de les dues ha sortit a desmentir Amor públicament. Tenint en compte que Dulceida ha desaparegut de la xarxa, però, totes les mirades estan posades en Alba. Amor Romeira, per la seva banda, ha optat per no fer més comentaris al respecte… encara que ja l’ha fet grossa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a setembre 04, 2021 | 22:09
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? setembre 04, 2021 | 22:09
    M'importa una merda (amb mosques )

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa