Canvi de vida radical d’una actriu catalana: d’Antena 3 al culturisme

Aquí no hay quien viva va ser una de les sèries revolució de la televisió espanyola. Els seus fans estan d’enhorabona, ara que Netflix ha decidit recuperar-la i incorporar-la al seu catàleg. Tot un clàssic que va ajudar a part de la seva plantilla a fe-se un nom en el món de la interpretació. De fet, la gran majoria van fer el salt a Telecinco per col·laborar a La que se avecina. D’altres, però, van optar per deixar la feina i reinventar-se. Aquest va ser el cas de Denise Maestre, la catalana que va reconduir la seva carrera cap al món del culturisme.

La jove va interpretar la filla de Mamen i Higinio en la cinquena temporada, en la que s’enamorava de Pablo mentre que José Miguel proclamava el seu amor cap a ella. I d’aquí, a formar part dels personatges secundaris de Física o Química i La pecera de Eva. No va tenir sort amb cap de les dues i va ser llavors quan va decidir-se a provar sort en el món del gimnàs. Ara es dedica a aquesta passió, la que l’ha fet campiona de la Copa Catalana i finalista en el campionat d’Espanya.

Denise Maestre, quan actuava a Aquí no hay quien viva / Antena 3

Té el seu perfil d’Instagram dedicat a mostrar els seus avanços, els que demostra el físic impressionant i musculat del que presumeix. Aixeca pesos, entrena amb la barra i agafa volum gràcies a les màquines més professionals del seu gimnàs. Un canvi de vida radical que ha deixat els seguidors de la sèrie amb la boca oberta.

Una actriu d’Aquí no hay quien viva descobreix la seva passió pel culturisme / Instagram

Quan un actor deixa la interpretació i comença a dedicar-se a altres temes sempre interessa molt. Resulta curiós veure com decideixen abandonar un món amb molta competència per centrar-se en explotar les seves passions fins al punt de descobrir que tenen futur en altres disciplines. En el cas de la catalana, ha aconseguit especialitzar-se i triomfar.

Nou comentari