El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Mateo es mofa del canvi físic de Marta Torné i aquesta s’indigna: “Et denunciaré”
  • CA

Marta Torné ha tornat a Zapeando, el que la col·loca a primera línia mediàtica després de cert temps. La tertuliana catalana ha tingut una tornada a televisió mogudeta, per això, i és que el seu company Dani Mateo no li ha posat fàcil. La nova col·laboradora rebia uns retrets plens de broma i ironia que l’acabaven indignant. Per què? En centrar-se en el seu canvi físic.

Tot començava amb un retret de Marta cap a Dani: “Acabaràs amb la veu de Calamaro si continues fumant”. La resposta del català? Encara més punyent: “Doncs tu has perdut molt, tens els malucs més amples i el pit caigut“.

Marta s’indignava i li recriminava que hagués tret el tema del físic: “Què lleig el que m’acabes de dir. Ara es porta el maluc més ample i el cul gran, és tendència màxima i la gent s’opera per aconseguir-ho”. Però seguien els comentaris al respecte: “Operar-se es porta entre la gent jove, tu ja no ho ets. Estàs per fer un brou, les coses com són… i algú t’ho havia de dir”.

Marta Torné assegura haver-se ofès davant dels comentaris de Dani Mateo / La Sexta

Tot amb to d’humor, però que acabaven fartant Marta Torné: “Escolta, et denunciaré, eh?“. Entre els teleespectadors no agradava massa que Dani Mateo critiqués amb tanta insistència el seu físic, però ell segueix escudant-se en l’humor del programa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa