El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Reflexió dolorosa de Cristina Pedroche: “Dies difícils”
  • CA

Cristina Pedroche va tornar a ser la gran protagonista de la retransmissió de les campanades. La presentadora va aconseguir que Antena 3 fes rècord d’audiència i guanyés a TVE per primera vegada en la història. Tothom ha parlat sobre el seu look, una estrella que no ho veu tot de color rosa. De fet, acaba de publicar una reflexió dolorosa sobre tot el que ha viscut aquests últims dies. Ho ha fet en el seu perfil d’Instagram, el que s’ha omplert de missatges de suport dels seguidors: “No em venia al cap una altra manera i un altre mitjà millor per obrir-me en canal i explicar-vos com m’estic sentint aquests dies. Encara que no ho sembli, estan sent difícils. Intento mantenir-me una mica al marge i no llegir res, però sempre hi ha comentaris o gestos que m’arriben i que em fan sentir malament. Malament no, molt malament. Enguany volia que fos el més especial i us juro que aquella nit la vaig gaudir moltíssim. Em vaig sentir més guapa que mai, amb una energia imparable i segura de mi mateixa”.

El problema? Les crítiques ferotges que continua rebent: “Si hagués fet falta rapar-me els cabells, ho hauria fet sense dubtar-ho. Els cabells no fan que una dona sigui més o menys guapa i, per descomptat, ni millor o pitjor persona. Per això la setmana anterior vaig dur perruques a televisió per normalitzar el seu ús com una opció per a qui pugui voler”. I dels comentaris negatius per la calba falsa, a reflexionar sobre com se sent: “Ara mateix em ve de gust estar uns dies tranquil·la. Potser és per l’acumulació de cansament, també d’insults i males paraules o d’altres coses. La gent em felicita quan sé que molts no se n’alegren de debò. Felicitar-me amb l’audiència no em val. Em val que el 31 em diguis “Olé tú, Pedroche”. Sé que el que hem aconseguit és històric a televisió, però cada 31 de desembre em despullo pel que fa als sentiments i ho dono tot. Si aquell dia no has estat, per a mi no té sentit que ho estiguis el dia de les audiències”.

Cristina Pedroche comparteix una reflexió sobre les campanades / Instagram

A Cristina Pedroche la segueix moltíssima gent, el que fa que també tingui un bon grapat de detractors. Per a ells no té males paraules, però: “A aquells que no em doneu suport, també us desitjo el millor perquè tothom mereix amor, sigui com sigui. De fet, estic convençuda que si aquestes persones tinguessin més amor, serien més respectuoses”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa