Cristina Pedroche explica per què va aparèixer calba a les campanades

Cristina Pedroche volia que Antena 3 aconseguís ser la cadena més vista durant la retransmissió de les campanades i ho va aconseguir. Per primer cop en la història de la televisió, la cadena va guanyar a TVE i, en bona part, va ser gràcies a la presentadora. Era el seu vuitè any consecutiu al capdavant de l’espai, però l’expectació per veure com anava vestida mai no havia estat tan elevada. Aquest any havia afegit una altra incògnita, a més a més, en veure’s tallant-se els cabells en el vídeo promocional. Asseguraven que el canvi de pentinat seria radical… el que va confirmar-se en directe quan va treure’s el casc i tothom la va veure calba.

Molts es preguntaven si realment s’havia rapat al zero, el que no va confirmar fins aquest dilluns a Zapeando. En veure-la aparèixer amb els cabells recollits en un monyo, la pregunta es responia sola. Però per què van voler fer veure que s’havia tallat els cabells d’aquesta manera? Ella mateixa ha acabat resolent el dubte: “Es tractava d’una calota de plàstic, un element molt utilitzat en maquillatge i caracterització. En Josie, el dissenyador, em va ensenyar el vestit i em va dir que odiava el cabell perquè no hi havia manera de quadrar-ho. Llavors em va dir que me l’hauria de tallar, que jo havia d’anar amb casc i m’hauria de rapar la part de sota, de les orelles i els naixements”.

Ella, en no estar disposada, hauria demanat una altra opció i van intentar el truc del maquillatge: “Em va dir que faríem una prova de caracterització per veure si eren capaços d’amagar tots els cabells i que, alhora, es veiés d’una manera natural. Finalment, vam estar cinc hores a maquillatge mentre intentàvem camuflar tots els meus cabells. He de dir que si jo ara mateix em rapés al zero, segurament el meu cap no estaria tan llis ni amb el mateix color. En moda és lícit fer servir una cosa així. És un vestit i un look, però també és diversió i televisió. Al final ha estat un èxit rodó”, explicaven Cristina Pedroche i l’estilista.

Cristina Pedroche explica per què va aparèixer sense cabells / La Sexta

Cristina Pedroche va triomfar amb el seu conjunt futurista, el que va fer que molts la felicitessin. Ara bé, com és habitual, també va rebre missatges enverinats d’alguns detractors. El que no s’esperava era que entre tots els missatges aparegués un de l’icònic presentador Ramón García: “Em va enviar un missatge per donar-me l’enhorabona per la xifra i per l’evolució que s’ha pogut veure en mi. Ell és el meu referent pel que fa a les campanades, ja que des de petita el recordo amb la capa. Mai no hem treballat junts ni el conec en persona, així que el missatge aquest em va semblar un detall molt maco”.

Nou comentari