El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ricky Martin podria anar 50 anys a la presó per possible incest amb el nebot
  • CA

Ricky Martin no està en la seva millor època. Ara fa poques setmanes es va fer públic que el cantant ha estat demandat per violència domèstica. Fins ara no s’ha sabut qui hauria posat aquesta denúncia, però aquest dijous ha esclatat una bomba que ha deixat tothom en shock: el demandant és el seu nebot. Dennis Yadiel Sánchez, el fill de Vanesa Martin, germana del cantant Ricky Martin, assegura que ha mantingut una relació de set mesos amb ell i és el denunciant d’aquesta causa per violència domèstica.

L’artista ha negat els fets i els seus advocats diuen estar molt tranquils perquè creuen que la denúncia no tindrà recorregut. Ara bé, en cas que es demostrés la culpabilitat el cantant podria enfrontar-se a una pena de fins a 50 anys de presó, el que preveu la llei de Puerto Rico. Allà l’incest està penat amb mig segle de presó en cas que es pugui provar, el que abocaria Ricky Martin a passar pràcticament tota la seva vida a la presó.

El testimoni no és massa fiable

El judici, a més, està a punt d’arrencar. La primera audiència es celebrarà el pròxim 21 de juliol. Serà allà quan Dennis Yadiel Sánchez, fill de la germana de Ricky Martin, haurà de demostrar que tenien una relació íntima tot i ser parents consanguinis.

Qui ha fet públic que el denunciant era el seu nebot ha estat Eric Martin, un altre germà de Ricky Martin, que ha dit a la premsa que el seu nebot té problemes mentals. Això faria que el testimoni no fos molt creïble, però tot i així això caldrà veure-ho al judici. El nebot de Ricky Martin, a més, ha tingut alguns problemes amb la justícia. Fa poc una dona l’ha denunciat per assetjament després que, suposadament, Dennis amenacés amb arruïnar-li la vida.

Més notícies

Comparteix

Icona de pantalla completa