El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mofes a Ricky Martin pel seu retoc estètic més exagerat i poc afavoridor
  • CA

Totes les publicacions que fa Ricky Martin generen molta expectació. L’exitós cantant compta amb una legió de fans molt fidels que el segueixen faci el que faci. Els hi encanta saber quines novetats hi ha a la seva vida, les que ell comparteix només de tant en tant. L’última que ha deixat que se sàpiga? Que ha passat per quiròfan per sotmetre’s a un retoc estètic. El problema ha estat que el resultat és massa exagerat i la seva nova cara no ha agradat gens. De fet, la xarxa s’ha omplert ràpidament de mofes i mems que el comparen amb altres actors. En l’última entrevista que ha concedit, Ricky apareix completament irreconeixible: sense barba ni maquillatge, apareixia en un estat natural amb la cara molt inflada que deixava entreveure que ha tingut un affaire amb el bisturí recentment. El canvi és sorprenent.

Les bromes van succeir-se ràpidament, fent-se viral especialment la comparació que van fer alguns amb l’actor Mickey Rourke, conegut per la seva passió per les operacions estètiques, o amb Fernando Burlando. Molts usuaris han volgut dir la seva i compartir alguns dels muntatges més divertits -i alhora crítics- amb el cantant de Puerto Rico.

El seu nom s’ha convertit en tendència i l’allau de comentaris i mofes ha estat increïble. Ell no s’ha pronunciat al respecte i és probable que no ho faci, tenint en compte que tots ells són conscients de la repercussió i els comentaris que pot generar cada retoc estètic que es fan. Ricky Martin és un dels cantants més aclamats entre dones i homes de tot el món. És considerat com un dels artistes internacionals més guapos, per la qual cosa són moltes les dones que han escrit a Twitter que no entenen per què ha hagut de passar per quiròfan quan estava millor abans. Una operació que, segurament, no ha tingut el resultat esperat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa