El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ricky Martin: “He sentit tanta angoixa i impotència que m’he tornat boig”
  • CA

Ricky Martin ho ha passat molt malament durant el confinament. El cantant ha reconegut a les últimes entrevistes que ha estat un autèntic malson i que tota aquesta situació li ha generat molta angoixa. Aquest dilluns ha parlat amb Pablo Motos a ‘El Hormiguero’, en una conversa molt divertida però també seriosa i sincera en alguns moments.

“Ha estat una situació tan horrible… Tanta impotència i amb molta angoixa. Durant els primers quinze dies no vaig parlar amb ningú, només amb la meva família. Després vaig sentir la necessitat de saber que s’estaven sentint igual de bojos que jo”, reconeixia.

Ha estat confinat a la seva casa dels Estats Units amb els seus fills, el que agraeix: “He aprofitat per estar amb ells i fer música. Gràcies a això puc presentar el meu nou disc, que està ple de cançons romàntiques. Pensava tota l’estona en la meva família, que està gairebé sencera a Puerto Rico. La música m’ha servit per desfogar-me i el que ha sortit ha estat molt maco”. 

Però com dèiem, no ha gaudit del confinament: “Gairebé no dormia. Em llevava a les cinc o sis del matí per veure què estava passant a les notícies. Als meus fills els hi hem parlat del que passava amb molta transparència i honestedat. Ells han entès que han de ser responsables i han après tot el que s’ha de fer per cuidar-se, com estem i el que estem sentint. En realitat nosaltres vivim una mica aïllats, vivim a la muntanya”.

Com ho han viscut als Estats Units? “Encara estem pujant, cada cop hi ha més contagiats. Com a ciutadans estem sols, així que fem el que podem. Jo estic a casa, que és la meva zona de confort. M’agrada molt la festa, però des que van néixer els meus fills que cada cop m’agrada més estar a casa”.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa