Pepe Rodríguez ha aparegut per sorpresa a Telecinco, una cadena que no acostuma a trepitjar tenint en compte que està lligat contractualment a TVE. El xef, famós mediàticament per la seva feina de membre del jurat a Masterchef, ha mostrat la seva vena més personal a El musical de tu vida. Carlos Sobera l’ha interrogat sobre la seva vida privada i el cuiner ha fet confessions impactants sobre temes que mai no havia tractat públicament.
Mai no se l’havia vist plorar, per exemple, una norma que ha trencat en aquesta ocasió. Tot començava des del principi, quan li preguntaven sobre la seva joventut. Entre els convidats sorpresa, ha destacat un dels seus amics que ha acabat recordant com eren les seves nits de festa quan eren joves. El problema és que, en aquell moment, es veien envoltats de moltes drogues i estupefaents: “Hi havia molt desconeixement i això va fer molt de mal. Un noi jove a qui li agrada alternar a la nit veu de tot. Jo tenia molts amics que jugaven amb les drogues i hi havia poca informació. Mai no les vaig tastar, però vaig veure el desastre al teu voltant”.
Ell no volia ser xef, quan era petit. De fet, assegura que li hagués agradat molt treballar en un escenari: “M’hauria encantat pujar a un escenari i ser cantant de rock. Vaig acabar treballant de cambrer, però ho feia molt malament”.

Pepe Rodríguez assegura que l’arribada de Masterchef a la seva vida el va salvar
Que arribés al món de la gastronomia va ser per herència familiar, una mica, ja que la seva àvia i la tieta-àvia van fundar un restaurant que acabaria sent seu. Més endavant arribaria la proposta de TVE per tal que entrés a formar part del jurat de Masterchef: “Aquest concurs va arribar a la meva vida de casualitat. Això sí, va arribar just a temps. Quan em van trucar per ser jutge, jo em trobava en una situació molt complicada… realment molt complicada. Els negocis són així i, encara que li posis molta il·lusió, no sempre quadren els comptes. Jo estava al límit”.
Aquest projecte televisiu l’hauria ajudat a tenir més ingressos i, per tant, sortir del pou econòmic en el qual diu ara que estava immers. Una injecció que ha continuat creixent al llarg dels anys, en els quals Masterchef també ha pogut pagar millor gràcies a la bona audiència que obté edició rere edició.