El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pepe Rodríguez treu a la llum els problemes econòmics que arrossega
  • CA

L’Ana s’ha coronat a l’octava edició de ‘Masterchef‘. La flamant guanyadora s’ha imposat a la resta de finalistes i s’ha endut el premi, el que posa fi a una temporada molt seguida a nivell d’audiència. L’escenari de l’última prova d’exteriors ha estat molt especial per a un dels membres del jurat, en concret per a Pepe Rodríguez perquè ha tingut lloc en el seu restaurant ‘El Bohío’. Va ser l’àvia del xef qui va obrir aquest local, el que abans era un bar de carretera: “Avui tinc sentiments trobats”, deia.

I és que la crisi del coronavirus també ha afectat el seu restaurant: “Se’m cau l’ànima als peus… Feia quatre mesos que no entrava. A mi ‘Masterchef’ m’ha canviat la vida, per això volia que féssim la final d’aquesta edició aquí”.

Però a què es referia? El xef ha volgut sincerar-se i ha confessat que abans de començar a fer de jurat a ‘Masterchef’ estava travessant una important crisi econòmica: “Abans de ser jutge, em trobava en una situació molt complicada. Els negocis són així i per molta il·lusió que li posis, no sempre quadren els comptes. En fi, que estava al límit”. 

“Vuit anys i 18 edicions després, només puc dir amb orgull que ‘El Bohío’ continua dempeus i que he tingut la gran sort de convertir-lo en el gran restaurant amb el qual sempre havia somiat. El problema és que el coronavirus s’ha interposat en la nostra vida i fa quatre mesos que el tinc tancat. Vosaltres sereu els primers que encendreu els fogons, però per desgràcia també els últims. Perquè per molt mal que em faci, encara queda temps perquè els hostalers puguem recuperar la normalitat en els nostres negocis. Gràcies a què ‘Masterchef’ ha tret la seva vareta màgica i ens ha permès cuinar somnis en temps de pandèmia”, reflexionava com a comiat. 

Pepe Rodríguez a ‘Masterchef’ / TVE

El cuiner s’ha mostrat molt emocionat, poc abans de començar a gravar la nova temporada del reality més vist de TVE. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa