El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pepe Rodríguez de ‘Masterchef’ critica el govern per les restriccions: “És una bogeria, estem patint de debò”
  • CA

Aquest dimarts TVE estrena la nova edició de Masterchef, amb la que esperen aconseguir una audiència tan bona com en les anteriors emissions. Els membres del jurat han acudit a la presentació i han respost les preguntes d’El Mundo, que s’ha interessat sobre el programa però també sobre la seva situació professional en els seus respectius restaurants.

La pandèmia ha afectat greument el sector de l’hostaleria, el que tots tres han patit. El més sincer? Pepe Rodríguez: “Vaig obrir el meu restaurant tot l’estiu. El vaig haver de tancar durant 15 dies al setembre, vaig poder obrir octubre, novembre i desembre i al gener el vaig tornar a tancar fins fa pocs dies. Anem surfejant… La situació és molt fotuda. Dono gràcies a Déu per tenir la feina a Masterchef, per això, perquè sóc un privilegiat en tenir feina més enllà del restaurant. En cas de viure exclusivament d’El Bohío… Estaria patint d’una altra manera, no ho vull ni pensar“.

En el seu cas, la restricció que més l’afecta són els tancaments perimetrals: “Vivim de tota Espanya. Els dissabtes venen gent de La Corunya, de Cadis, de Barcelona, de Madrid… Estem patint de debò i he patit per la continuïtat del negoci. Estem al límit…. Jo ho donaré tot per mantenir-lo, però no descarto res perquè hi ha un moment en el qual tots tenim un límit”.

Pepe Rodríguez a Masterchef / TVE

Pepe Rodríguez ha aprofitat per carregar contra la diferència de criteri entre el govern central i els autonòmics: “És una bogeria! Crec que el govern s’ha transtornat una mica. Ha dit a les comunitats que facin el que puguin o el que vulguin, però tancar-nos en petites comunitats… No sé, crec que la política mal entesa fot a tots els ciutadans. És una pena que els polítics no s’hagin posat d’acord en una cosa tan important com una pandèmia perquè qui perd som nosaltres, els que treballem”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: En fi a abril 13, 2021 | 15:39
    En fi abril 13, 2021 | 15:39
    pepe, con el paco esto no pasaria

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa