El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nagore Robles parla de la ruptura de Sandra Barneda: “Tinc el cor ferit”
  • CA

Nagore Robles i Sandra Barneda van treure a la llum la seva separació a principis del mes d’abril, una ruptura inesperada que arribava després de la segona oportunitat que s’havien donat. Des de llavors han deixat anar alguna pinzellada al respecte, però tampoc no han donat molts detalls dels motius.

Ha estat aquest dilluns quan la col·laboradora de Telecinco ha parlat obertament sobre el seu estat sentimental ara que torna a ser soltera. Té ganes de tornar a tenir parella? Davant dels micròfons d’Europa Press, deixa clar que de moment no: “Pot ser que el meu cor estigui una mica ferit, no ho sé… No sé si aquesta és la paraula, però sé que no estic preparada per a enamorar-me. No em ve gens de gust”.

El que més ha sorprès ha estat que parli directament dels sentiments que té encara per Sandra Barneda: “Continuo tenint uns sentiments molt macos cap a ella. Em ve de gust estar sola, ja que no crec que em vingui molt de gust això d’entrellaçar una relació amb una altra persona”.

Nagore Robles i Sandra Barneda | Europa Press

Nagore Robles parla meravelles de Sandra Barneda

La tertuliana també ha parlat sobre la ruptura amb la presentadora catalana: “Crec que amb Sandra no podia acabar-se o transformar-se l’amor d’una altra manera. És una dona brillant, plena d’amor, d’educació, de compromís, adulta i emocionalment madura. Quan les relacions són maques, acaben bé. No sempre es pot, però quan les dues persones tenim aquest amor, les coses només poden acabar d’aquesta manera”.

Nagore es troba en una situació personal complexa i és per això que sent la necessitat de marxar de viatge: “Necessito retirar-me una temporada, no per sempre. Ara bé, vull i necessito molta calma i molt ioga perquè és l’única manera d’evitar que em surti la calor uterina i la vena de drac. Ara mateix posaria un 7 al meu estat, no puc dir encara un notable o un excel·lent. He passat per molts suspensos al llarg de la meva vida, punts en què he necessitat anar a recuperació”.

Nagore reconeix que no s’acaba de sentir còmoda en els esdeveniments públics

La col·laboradora de televisió ha estat convidada a un esdeveniment que s’ha omplert d’influencers. En el seu cas, però, no coneixia ningú i assegura que això ha fet que no s’acabés de sentir gaire còmoda: “En aquests esdeveniments ho passo fatal. Poso un somriure fals perquè no conec ningú i em veig desubicada. Com diu una amiga meva, però, “Tu ves-hi i deixa’t veure!”. I això vaig fer. M’he proposat anar on em costi i on hagi d’encongir el cul”.

Nagore reconeix que no se sent còmoda - instagram
Nagore reconeix que no se sent còmoda | Instagram

Una presentadora que s’ha quedat sense programa a Mediaset després del fracàs de l’últim projecte que van posar a les seves mans. Ara està col·laborant com a tertuliana de Supervivientes, un lloc de feina que li sap a poc tenint en compte que ha arribat a fer moltes hores de televisió.

Més notícies
Cancel·len el programa de Nagore Robles - Cuatro
Nagore Robles torna a quedar-se sense programa a Mediaset
Notícia: Nagore Robles torna a quedar-se sense programa a Mediaset
Comparteix
La presentadora estava al capdavant de 'Baila conmigo', un 'dating show' que han cancel·lat perquè feia audiències molt baixes
Sofía Cristo | Telecinco
Sofía Cristo parla com mai de la seva relació amb Nagore Robles
Notícia: Sofía Cristo parla com mai de la seva relació amb Nagore Robles
Comparteix
"Mentre jo estava al centre ella ja estava amb una altra persona refent la seva vida", confessa la filla de Bárbara Rey
Sandra Barneda, a favor de la baixa menstrual - Telecinco
Contundent reflexió de Sandra Barneda sobre la baixa menstrual
Notícia: Contundent reflexió de Sandra Barneda sobre la baixa menstrual
Comparteix
La presentadora catalana ha centrat la seva columna en un tema d'actualitat que ha generat controvèrsia
Nagore reflexiona sobre la ruptura amb Sandra Barneda -- Telecinco
Nagore reflexiona sobre la ruptura amb Sandra Barneda en un text colpidor
Notícia: Nagore reflexiona sobre la ruptura amb Sandra Barneda en un text colpidor
Comparteix
La presentadora de Telecinco reconeix que una ruptura és molt dolorosa i confessa com l'ha viscut ella

Comparteix

Icona de pantalla completa