El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda i Nagore anuncien la seva inesperada ruptura
  • CA

Sandra Barneda i Nagore Robles han emès un comunicat molt sorprenent. La parella televisiva acaba d’anunciar la seva ruptura inesperadament, una separació que pocs s’esperaven tenint en compte que se les veia més enamorades que mai. La presentadora catalana i la col·laboradora de Telecinco van sortir durant tres anys i van tallar fa ara un parell d’estius. Es trobaven a faltar i van decidir donar-se una segona oportunitat que semblava que anava bé… fins ara, que tornen a separar els seus camins. La ruptura no és recent, per això, ja que en l’escrit que han compartit ambdues asseguren que no estan juntes “des de fa uns mesos” sense especificar una data més concreta.

“L’amor també significa acceptar els finals i deixar marxar encara que sigui una decisió difícil. Per evitar especulacions i notícies difamatòries sobre nosaltres, hem decidit conjuntament comunicar que, des de fa uns mesos, no som parella. Hem pres camins separats, però sempre ens desitgem el millor l’una a l’altra. Si us plau, us demanem respecte cap a les dues en aquest moment. Moltes gràcies a tots”, escriuen cadascuna en el seu perfil d’Instagram amb fotografies diferents.

Nagore Robles i Sandra Barneda anuncien la seva ruptura sorpresa | Instagram

Formaven una de les parelles més consolidades de la televisió, on les veiem juntes cada setmana durant el debat de La isla de las tentaciones. És cert, però, que no la catalana no publicava cap fotografia amb Nagore des del mes de setembre… una prova que, finalment, ha resultat ser clau en aquesta notícia bomba. Sorprèn que prenguin aquesta decisió tan contundent quan fa pocs mesos ampliaven la família amb l’adopció d’un altre gos. Han demanat respecte i comprensió, conscients que la premsa rosa començarà a perseguir-les per saber més detalls sobre les causes de la seva sorprenent i inesperada ruptura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa