El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda i Nagore han tornat: la declaració d’amor que ho demostra
  • CA

La relació de Sandra Barneda i Nagore ha tingut daltabaixos, fins al punt que van arribar a trencar després de gairebé tres anys juntes. Van estar un temps separades, però ara tornen a estar juntes. Feia temps que s’especulava amb la seva reconciliació, el que ara s’ha demostrat en un vídeo a Instagram.

Les col·laboradores de televisió estan passant el confinament separades, el que no ha impedit que fessin una videotrucada a Instagram per celebrar el dia del llibre: “Sant Jordi es fa doblement especial quan estàs enamorada i Sant Jordi no podria ser un Sant Jordi, en aquest cas, sense tu. Felicitats, t’estimo“, li dedicava Barneda a Nagore.

La seva convidada, avergonyida, començava a posar-se vermella: “No diguis més coses d’aquestes perquè em poses molt nerviosa. Ja començo a tenir llàgrimes lliscant per la meva cara. Estic molt emocionada“. 

Sandra Barneda i Nagore confirmen que tornen a ser parella Instagram

Sandra Barneda i Nagore confirmen que tornen a ser parella / Instagram

Una reconciliació que han dut de manera discreta, complint amb la tònica que han seguit des que van començar a sortir juntes. No els hi agrada que parlin d’elles i que la premsa investigui al respecte. Els seguidors de la parella esperen que a partir d’ara parlin més sobre la seva relació. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa