El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Noves proves en el cas de Mario Biondo, exmarit de Raquel Sánchez Silva

L’estranya mort de Mario Biondo el 2013 encara manté la família commocionada. El càmera italià, aquí conegut per ser el marit de Raquel Sánchez Silva, va aparèixer penjat en una habitació d’hotel sense que ningú no sospités que volia suïcidar-se. La presentadora de Telecinco i la família política estan enfrontats des de llavors, ja que creuen que ella va tenir alguna cosa a veure. Han passat gairebé 10 anys i encara no se sap què va passar realment amb ell, tenint en compte que hi ha hagut tres autòpsies i que la investigació ha anat canviant de mans.

Els pares de Mario anuncien que han obtingut noves proves que els apropen a poder demostrar que el fill, realment, va morir assassinat. Aquest dijous 2 de març oferiran una roda de premsa amb els advocats Barcelona per esclarir com va morir el càmera. Diuen que aportaran noves proves que poden aconseguir que el cas es reobri a Espanya perquè aquí també se sentenciï que algú el va matar, tal com acaba de confirmar el Tribunal Suprem italià: “Es presentaran prou arguments per demanar que torni a obrir-se el procés a Espanya. Tenim proves concloents i molt clarificadores. Una bomba? Segur que crearan una gran expectació”, avisa a La Razón.

La mare de Mario Biondo lamenta l’actitud de Raquel Sánchez Silva

L’antiga sogra de Raquel Sánchez Silva ha tornat a parlar d’ella: “No tinc la més mínima intenció de reconciliar-me amb ella. El seu comportament amb nosaltres no va ser bo i això no es pot oblidar. No entenem res, Raquel ha desaparegut totalment de les nostres vides. Quina vergonya… Nosaltres continuem endavant amb la nostra lluita perquè se sàpiga la veritat, no perdem l’esperança d’arribar fins al final. Mario va ser assassinat i ho demostrarem. Obrir el procés a Espanya una altra vegada és una qüestió de dignitat, el tenim present cada dia”.

La mare de Mario Biondo parla per primer cop a televisió - Cuatro
La mare de Mario Biondo vol reobrir la investigació a Espanya | Cuatro

S’havia dit que ells estaven convençuts que la dona de Mario sabia alguna cosa sobre com havia mort, encara que ella sempre ha mantingut que creu que va suïcidar-se: “Si Raquel considera que no té cap culpa o res a ocultar, estarà tranquil·la i no ha de témer. Si la seva consciència està neta, no s’ha de preocupar. Si té por és perquè no ha dit tota la veritat“. Cal recordar que la presentadora va oferir diverses versions del que havia passat i dels seus moviments durant la investigació, el que va fer pensar que estava mentint. No s’ha pogut demostrar que ella sabés res al respecte, però això podria canviar si finalment aconsegueixen reobrir-ho tot una altra vegada.

Més notícies
Els pares de Mario Biondo intentaren reobrir el cas - Europa Press

Els sogres de Raquel Sánchez Silva volen reobrir el cas de la mort del fill

Notícia: Els sogres de Raquel Sánchez Silva volen reobrir el cas de la mort del fill
Comparteix
La família de Mario Biondo ha contractat un bufet d'advocats de Barcelona per intentar que continuï investigant-se
Raquel Sánchez Silva revela que ha rebut amenaces de mort - La Sexta

Raquel Sánchez Silva denuncia haver rebut amenaces de mort

Notícia: Raquel Sánchez Silva denuncia haver rebut amenaces de mort
Comparteix
La presentadora concedeix una entrevista molt sincera en la que també reconeix que va ser humiliada pels directius d'un programa
La mare de Mario Biondo parla per primer cop a televisió - Cuatro

Raquel Sánchez Silva, assenyalada per la sogra: “Amaga alguna cosa”

Notícia: Raquel Sánchez Silva, assenyalada per la sogra: “Amaga alguna cosa”
Comparteix
La mare de Mario Biondo dona detalls de la investigació sobre la mort del fill, en la que la presentadora no vol participar
Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo, en una foto d'arxiu - Europa Press

Nou gir en la investigació de la mort del marit de Raquel Sánchez Silva

Notícia: Nou gir en la investigació de la mort del marit de Raquel Sánchez Silva
Comparteix
El forense que va encarregar-se de la seva autòpsia ha estat denunciat per haver comès irregularitats greus

Comparteix

Icona de pantalla completa