El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Sánchez Silva, assenyalada per la sogra: “Amaga alguna cosa”
  • CA

Raquel Sánchez Silva torna a ocupar el centre de la diana mediàtica ara que s’ha sabut que la justícia italiana ha decidit reobrir la investigació sobre la mort del seu marit. Han passat vuit anys des que trobessin el cos sense vida del seu marit, el càmera italià Mario Biondo, penjat d’una estanteria. En un primer moment es va pensar que era un suïcidi, però la família del mort no ha parat de lluitar per provar que en realitat es va tractar d’un assassinat. Aquest dimecres, la seva mare ha aparegut per primer cop en un programa de televisió espanyol. Ho ha fet a Todo es verdad de Risto Mejide, que ha analitzat totes les proves que s’han trobat al llarg d’aquests anys.

Santina, la mare de Mario, no ha deixat gaire ben parada a qui fos la seva jove: “Jo no culpo a Raquel del que va passar, però no entenc que no hagi estat al costat de la família en aquests moments tan complicats i per què s’ha negat a reobrir el cas de qui en el seu dia va ser el seu marit. Ella va arribar a dir que els meus fills jugaven a asfixiar-se quan eren petits i això és mentida. Ella va mentir en la roda de premsa que va concedir. Si tens la consciència tranquil·la i no tens res a ocultar, per què t’has allunyat de la família? A més a més que Raquel ha reemplaçat l’amor de la seva vida en pocs mesos… Jo no puc reemplaçar el meu fill”, etzibava amb mala bava.

Sobre la investigació, la mare de Biondo ha confirmat que el cas s’ha reobert perquè han trobat noves proves que demostren que Mario no va estar sol en el moment de la mort. Han sabut que hi havia dues persones més a casa seva aquell dia: “No puc parlar gaire del tema perquè està en mans de la justícia, però jo sé els noms i cognoms de les persones que estaven allà. Ell no va suïcidar-se perquè era feliç. A ell el van matar, el van assassinar. I el problema és que la investigació espanyola no es va fer bé. Si aquesta feina s’hagués fet bé, els assassins del meu fill estarien a presó i jo no hauria d’estar aquí dient-vos que és mentida que morís en un joc eròtic com s’ha publicat. Al meu fill l’han matat i tenim proves que ho poden demostrar”.

El cas ha generat una expectació immensa a Itàlia, però també a Espanya per la relació amb la presentadora Raquel Sánchez Silva. De moment no s’han filtrat més detalls, però queda clar que a la periodista no li farà gens de gràcia veure excompanys de cadena parlant sobre el presumpte assassinat del seu exmarit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa