El Món
Identifiquen un dels sospitosos de la mort de Mario Biondo, un home “proper” a Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva torna a estar a l’ull de l’huracà. Vuit anys després de la mort del seu marit en estranyes circumstàncies, la investigació ha revelat la identitat de dues persones que haurien estat a casa amb Mario Biondo poc abans de morir. Així ho confirma el pare del càmera italià en una entrevista amb La Razón: “Han sabut que amb ell hi havia un home de 50 anys que és proper a la vídua… En els pròxims dies hi haurà més notícies sobre la segona persona que estava amb Mario quan va morir. Aviat s’identificarà el telèfon d’aquesta persona, que es va connectar al wifi domèstic”.

L’acusació torna a esquitxar la presentadora, que tindria una connexió amb un dels homes sospitosos del presumpte assassinat del seu marit. Què vol dir que fos una persona “propera” a ella? La família de Mario Biondo sempre ha cregut que no es va suïcidar i que la seva mort no va ser un accident. Ha estat gràcies a la seva obstinació que la investigació segueix buscant noves pistes vuit anys després.

Fins ara se sabia que la matinada del 30 de maig de 2013 dos smartphones es van connectar als comptes de Facebook i Twitter de Mario, accedint des de la xarxa del seu domicili. Ara, un despatx de consultors especialitzat en delictes telemàtics ha pogut revelar la identitat d’aquestes dues persones: “Gràcies a l’estudi de cadascuna de les adreces IP i la seva geolocalització, que ha permès per fi tenir un mapa complet d’on eren realment els protagonistes d’aquesta història”.

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo en una foto d'arxiu / Europa Press
Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo en una foto d’arxiu / Europa Press

Aquestes dues persones podrien estar implicades en la seva mort o bé haver estat testimonis, per la qual cosa donar amb ells suposarà un pas molt important en la cerca de la família de Biondo per saber la veritat.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Baldric a juny 02, 2021 | 00:59
  Baldric juny 02, 2021 | 00:59
  I dale...
  • Icona del comentari de: Anti-Baldric a juny 02, 2021 | 09:02
   Anti-Baldric juny 02, 2021 | 09:02
   "Y". Escribe bien.

Nou comentari

Comparteix