El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nou gir en la investigació de la mort del marit de Raquel Sánchez Silva

El crim de la mort de Mario Biondo segueix sense resoldre’s vuit anys després. El càmera de televisió italià estava casat amb la presentadora Raquel Sánchez Silva quan, un dia, apareixia sense vida a l’habitació d’un hotel. La policia se’l trobava penjat, el que feia pensar que s’hauria suïcidat. La primera anàlisi forense va confirmar que havia mort asfixiat, però no resolia algunes contradiccions que feien que no se sostingués aquesta teoria. És per això que la família de Mario iniciava una investigació paral·lela i demanava que un altre forense analitzés el cadàver del seu fill. En aquesta ocasió va dir-se que podria haver estat assassinat i aquí va començar una batalla legal per poder descobrir què li havia passat realment. Avui dia encara no se sap amb exactitud quina va ser la causa de la mort i com va produir-se, però totes les proves apunten a la col·laboració d’una tercera persona.

La fiscalia italiana demanava que s’arxivés el cas, ja que no s’havia avançat en els últims vuit anys. Dubtaven que poguessin aconseguir-se proves que fes decantar al jutge en una direcció o una altra, però la família del càmera segueix lluitant. L’últim èxit ha estat aconseguir que el cas es mantingui obert gràcies a la denúncia que han fet contra el doctor Paolo Proccacianti, el forense encarregat de realitzar la tercera autòpsia. Creuen que el metge i el seu ajudant podrien haver comès errors tan greus com haver manipulat mostres biològiques de la primera exhumació o analitzar les restes d’una altra persona.

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo en una foto d’arxiu / Europa Press

Ara volen que segueixin investigant, també sobre les circumstàncies en les que van trobar les pertinences de Mario a l’habitació. Un equip informàtic descobria recentment, de fet, que el contingut dels seus dispositius que van presentar no era original, sinó que es tractava de PDF alterats. Tampoc no quadra que el dia de la seva mort dues persones es connectessin a la wifi de l’habitació del Mario i que, casualment, entressin en els seus perfils de Facebook i Twitter. Queden molts misteris per resoldre encara sobre la mort del càmera, però si queda clara una cosa és que la seva família no descasarà fins que se sàpiga la veritat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a novembre 25, 2021 | 23:20
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? novembre 25, 2021 | 23:20
    M'importa una merda !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa