El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El germà de Joaquín Prat, desesperat: “He de demanar diners al carrer”
  • CA

Joaquín Prat va néixer en una família coneguda gràcies al pare, el presentador d’El precio justo. Ara ell triomfa a Cuatro al día i El programa de Ana Rosa, una trajectòria televisiva que l’ha fet tocar el cel. Ara bé, sembla que els seus germans no han tingut tanta sort… si més no, el germà. Federico és el tercer fill dels pares de Joaquín, l’únic que va voler allunyar-se del món televisiu i dedicar-se a la marina mercant. El problema? Que actualment travessa una situació econòmica molt complicada que el força a demanar diners al carrer.

Ha estat un programa de la televisió local de Cadis qui ha donat veu a una història que deixa en evidència tota la família Prat. Ha sobtat molt veure el germà del presentador reconeixent que no té feina i que necessita l’ajuda dels veïns per poder comprar menjar i pagar el lloguer: “Ara mateix estic buscant feina activament. Vaig venir a La Línia fa nou anys per amor i ara he de demanar diners perquè no tinc una altra situació. Tinc un sostre, això sí, i pago el lloguer amb el que aconsegueixo al carrer. Vull deixar clar que tot el que em dona la gent ho destino a això, que no m’ho gasto ni en droga ni en alcohol. La gent aquí és meravellosa, em donen menjar i m’estimen molt”.

Una entrevista cridanera que aprofita per demanar feina públicament: “Aprofito per fer una crida des d’aquí, per veure si algun teleespectador pot oferir-me una feina al mar, de cambrer, de pintor… M’és igual. Necessito feina perquè no puc estar tota la vida al carrer… sóc una persona honesta i treballadora”.

El germà de Joaquín Prat reconeix que no tenen bona relació

Com era d’esperar, la reportera li ha preguntat per què no demana ajuda a la seva família. La resposta ha servit per treure a la llum que hi ha mala relació entre ells: “Pràcticament no ens parlem… Amb la meva família tinc una relació delicada en molts temes i això fa que hagi de ser totalment independent”. Ara caldrà veure com reacciona el seu germà en veure que s’ha viralitzat aquesta entrevista, la que demostra que la vida familiar del presentador no és tan idíl·lica com podia semblar.

Més notícies
Iñaki Urdangarin, caçat mentre plorava a dins del cotxe - Europa Press
Per què plora Iñaki Urdangarin? “Està al límit i necessita tractament”
Notícia: Per què plora Iñaki Urdangarin? “Està al límit i necessita tractament”
Comparteix
Primeres reaccions a les fotografies de l'ex de Cristina de Borbó en què se'l veu entre llàgrimes a dins d'un cotxe
Lildami cuida de dues nens a 'Au pair' de TV3
TV3 s’enfonsa amb un ‘Au Pair’ avorrit i molt criticat
Notícia: TV3 s’enfonsa amb un ‘Au Pair’ avorrit i molt criticat
Comparteix
Lildami i Laia Palau no han aconseguit captivar una audiència que ha canviat de canal durant la seva emissió
Shakira i Gerard Piqué aniran a judici -- Telecinco
Gerard Piqué i Shakira aniran a judici per la custòdia dels fills
Notícia: Gerard Piqué i Shakira aniran a judici per la custòdia dels fills
Comparteix
Les negociacions han fracassat i encara no s'han posat d'acord en què fer amb els petits, així que serà un jutge qui decidirà
Què li passa a María Teresa Campos? - Europa Press
María Teresa Campos, enfonsada i trista: “Arrossega molt patiment”
Notícia: María Teresa Campos, enfonsada i trista: “Arrossega molt patiment”
Comparteix
L'entorn de la presentadora es mostra preocupat per la complicada situació que travessa des de fa un parell d'anys

Comparteix

Icona de pantalla completa