Concha Velasco relata per què va voler suïcidar-se i qui la va salvar

L'exitosa actriu parla de la seva retirada dels escenaris i recorda el pitjor moment de la seva vida

Concha Velasco ha reaparegut a televisió en la que és la seva primera entrevista després de retirar-se dels escenaris. Ho ha fet en el plató de Lazos de sangre, al que ha acudit acompanyada del seu fill. Molt emocionada, l’exitosa actriu i guanyadora del Goya d’honor, ha reconegut que no ha estat fàcil prendre la decisió de deixar la feina. El seu fill es mostra content: “Crec que encaixarà bé aquesta etapa perquè tindrà una altra vida, una vida de descans. No volem que treballi més ni que estigui sola a casa perquè ha treballat tota la vida i ha arribat als 82 anys gran i fràgil”.

El programa ha fet un repàs a la seva trajectòria, però també a alguns dels moments més difícils de la seva vida. El més destacat? L’intent de suïcidi. Una vegada més, Concha Velasco ha agraït a Andreu Buenafuente que li salvés la vida: “Paco Marsó i jo teníem molts problemes… Recordo que ell estava dient a televisió que mai no m’havia estimat quan jo acabava de perdre la meva casa. Vaig obrir el bar de l’habitació d’hotel i em vaig prendre un bot de pastilles. No volia suïcidar-me, volia adormir-me i que se m’anés el dolor”.

Concha Velasco se sincera a Lazos de sangre / TVE

Va ser en aquest moment de desesperació que va canviar el canal i va posar-ne un en el que Andreu Buenafuente estava fent un monòleg: “Em va donar un atac de riure i ho vaig vomitar tot. Vaig trucar al metge de l’hotel i em va dir que m’havia fet una neteja d’estómac a mi mateixa gràcies a Buenafuente”. Una història que la va unir al català, que sempre diu que la considera una mare.

Nou comentari