Concha Velasco anuncia la seva retirada i el motiu és sorprenent

La mítica actriu deixa el teatre després de moltes dècades en un comiat molt emotiu que ha sorprès

Concha Velasco ha preocupat molt els seus fans aquests últims dies, especialment des que reconegués públicament que estava arruïnada i que s’havia vist obligada a vendre “absolutament tot” el que tenia a casa. Davant l’allau de comentaris que va generar aquesta afirmació, el seu fill va emetre un comunicat en el qual negava que fos cert. Com és que ho havia dit la mare, doncs? El fill deixava caure que feia temps que insistia a la mare en què es retirés i descansés perquè no la veia en un bon estat, un desig que sembla que s’ha complert.

Ella sempre havia dit que moriria a sobre d’un escenari, però finalment no serà així. Inesperadament i per sorpresa, la mítica actriu ha anunciat la seva retirada en una obra de teatre a Valladolid: “Avui ha estat l’última representació que faré en el teatre. Els meus fills m’han demanat que deixi de fer-ne, especialment que deixi de fer gires. Llegeix i conduiràs, no llegeixis i seràs conduït. Espero que siguin tots vostès molt feliços i… fins sempre”.

Velasco farà 82 anys el pròxim mes de novembre, una edat avançada amb la qual la seva família no volen que segueixi treballant i encara menys a aquest ritme frenètic. Actualment estava representant La habitación de María, una obra escrita pel seu fill amb la que s’acomiada, per sempre, dels escenaris. El seu comiat ha emocionat els seus seguidors, que l’acompanyen en una trajectòria llarguíssima. Sembla que ha arribat l’hora de descansar per a la Chica Yeyé, que no podia evitar mostrar la seva emoció en directe.

Nou comentari