El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Concha Velasco, desesperada pels deutes: “He hagut de vendre tot el que tenia a casa”
  • CA

Concha Velasco segueix treballant als 81 anys, una dona imparable que no vol baixar dels escenaris. Darrere d’aquesta afició per actuar i actuar s’amaguen, però, uns problemes econòmics greus que ara ha confessat en una entrevista a Deia. La pandèmia l’ha afectat molt psicològicament i també a nivell d’ingressos, el que no es podia permetre tenint en compte els deutes que arrossega des de fa anys: “No m’importa dir-ho. Sí, he hagut de vendre tot el que tenia a casa meva perquè quan no cobres… doncs ho has de fer. Fa uns dies li vaig dir al meu fill que vengués una coberteria que teníem. Li van donar 50 € i amb allò vam poder anar a la farmàcia”.

Ha treballat sense parar tota la vida, per la qual cosa costa d’entendre que no tingui diners. Ella explica per què: “He invertit en espectacles tot el que tenia en l’època amb Paco. El problema és que no tots han estat rendibles. Hello Dolly va costar tantíssims diners que encara m’arriben factures. En el teatre he estat una mica malbaratadora, però a la vida privada mai. Tots els problemes econòmics els he tingut per culpa dels espectacles. No m’ho he gastat en casinos ni en festes. De fet, mai no em veuràs en una festa perquè sempre estic treballant”.

El confinament va afectar-la també a nivell personal. Amb problemes d’esquena des de fa temps, li acaben de realitzar un seguit d’infiltracions vèrtebra a vèrtebra: “Jo sóc d’aquestes que hem viscut molt malament la pandèmia. No em vull posar trista, però no puc obviar que m’ha destrossat. La pandèmia ens ha fet molt de mal a tots, però a les persones grans encara més. He tingut una baixada molt important. Tinc dos fills meravellosos, però es van prendre tan seriosament tot això del coronavirus que no deixaven que vingués ningú a casa meva i tampoc no em deixaven sortir. A més a més, vaig caure i em vaig trencar una cama i un braç. Jo sóc una persona a qui li encanta fer petons i abraçar la gent. No puc suportar la soledat i encara pateixo per culpa d’aquest tema”.

Concha Velasco, en una foto d’arxiu / Europa Press

Una entrevista molt personal i sincera de Concha Velasco, que seguirà a sobre dels escenaris una temporada més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa