El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen el sorprenent motiu de la ruptura de Chenoa i Álex González
  • CA

La vida sentimental de Chenoa sempre ha interessat molt a la premsa. Des que es donés a conèixer en la primera edició d’Operación Triunfo, que la cantant mallorquina ha estat protagonista de les revistes del cor. Darrerament, es parla d’ella pel seu compromís amb el doctor Miguel Sánchez Encinas, cap d’urologia d’un hospital madrileny. Es van comprometre poc abans de la pandèmia i han hagut de posposar-lo en un parell d’ocasions per culpa de les restriccions. Si tot va bé, però, els veurem a l’altar aquest mes de juny. La parella omple Instagram de mostres d’estima, el que han tornat a fer durant el dia de Sant Valentí amb la fotografia que es feien durant un passeig romàntic.

Chenoa, amb el seu promès el dia de Sant Valentí | Instagram

Els fans de Chenoa consideren que la seva gran història d’amor va ser amb David Bisbal, amb qui va coincidir en el concurs musical de TVE. Tots recordem el dia en què va anunciar la separació: la mítica imatge a la porta de casa, plorant i en dessuadora grisa. D’allò ha passat molt de temps, d’igual manera que des de la seva relació amb l’actor d’El Príncipe Álex González. Només havia passat un any des de la ruptura amb Bisbal quan Chenoa anunciava que havia tornat a trobar l’amor. Era l’any 2005, moment en què provava sort de la mà d’un actor que per llavors encara no era molt conegut. En aquella època era ella la veritablement famosa de la parella, el que va causar una situació molt incòmoda per a ell perquè no estava acostumat a la pressió de la premsa que va comportar la seva relació.

El punt clau en la seva ruptura arribaria en la cerimònia dels Premis Goya del 2006, quan Chenoa rebia tota l’atenció dels fotògrafs i Álex González sentia “molta enveja”. Així ho va confirmar ella en el llibre Defectos perfectos que va publicar-se el 2017. La relació va començar a estar marcada per “retrets continus” a partir de llavors i ella s’hauria sentit, fins i tot, “manipulada”. Ell hauria preferit tallar la relació a què els continuessin perseguint, ja que no suportava ser la parella d’una dona famosa.

Álex González i Chenoa junts en un photocall quan sortien junts | Europa Press

Les coses no van acabar del tot malament entre ells, per això. L’any passat, de fet, l’actor va parlar molt bé d’ella en unes declaracions públiques. Li van preguntar sobre la boda de Chenoa i el doctor Miguel, un moment que va aprofitar per felicitar-la: “M’alegro moltíssim i segur que serà molt feliç. S’ho mereix”. El noi era molt jove per llavors i no tenia experiència amb la premsa, el que hauria dinamitat una relació que potser podria haver continuat molt de temps. Ell no s’esperaria acabar aconseguint tanta fama, segurament, però les coses van com van i ara la vida els somriu a tots dos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa