El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cantant Chenoa, obligada a cancel·lar el seu casament per segon cop
  • CA

Males notícies per a Chenoa i els seus seguidors. La cantant acaba d’anunciar que torna a suspendre la boda amb el seu promès, el metge Miguel Sánchez Encinas. S’havien de casar el pròxim 14 de juny, la data que van escollir l’any passat quan van veure’s obligats a posposar l’enllaç per les restriccions derivades de la pandèmia. Després de meditar-ho, han considerat que la situació epidemiològica és encara massa complicada i han optat per tornar a canviar la data.

Així ho explica ella mateixa en una entrevista a la revista ¡Hola!: “Les ganes i la il·lusió no s’han perdut, però hem de ser prudents. És per això que hem decidit tornar a posposar la boda. Tampoc no ens casarem aquest any“.

L’organització de la boda torna a interrompre’s, el que envolta l’enllaç en una missió complicada que confien que pugui dur-se a terme com més aviat millor. Des que es comprometessin l’estiu del 2019, que no veuen el moment oportú de poder reunir família i amics sense por a possibles contagis o complicacions: “Sense pressa, però sense pausa”.

La parella ha optat per la responsabilitat i torna a deixar per més endavant un enllaç molt esperat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa