Cayetano Martínez de Irujo, ingressat d’urgència

El fill petit de la duquessa d’Alba ha hagut d’ingressar d’urgència a l’hospital aquest dimarts per culpa d’un problema intestinal. Així ha sortit a la llum avui, en filtrar-se a la premsa que va haver de ser traslladat a Madrid per anar a urgències en una clínica. Allà l’hauria atès el seu metge habitual. 

No és el primer ensurt mèdic que pateix Cayetano Martínez de Irujo. Poc després de morir la seva mare va ser operat també per una obstrucció intestinal, però és que des de llavors ha passat per quiròfan en nou ocasions. 

Cayetano Martínez de Irujo 'TVE'

Cayetano Martínez de Irujo / ‘TVE’

A poc a poc ha tornat a l’hípica, però ha estat tant de temps entre rehabilitació i rehabilitació que molts pensaven que no podria tornar a competir. El novembre passat, per exemple, va trencar-se dues costelles després de tornar a muntar a cavall.

Encara no se sap si aquest problema estomacal el farà haver d’operar-se de nou o simplement es tracta d’una molèstia sense més importància. Això no vol dir, però, que els seus seguidors estiguin menys preocupats per un duc amb una salut bastant fluixa.

Nou comentari