El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cayetano Martínez de Irujo revela per què va trencar amb Elena de Borbó
  • CA

Toñi Moreno ha convençut Cayetano Martínez de Irujo perquè concedís una entrevista inèdita molt sincera. El fill de la duquessa d’Alba ha estat el protagonista a ‘Un año de tu vida’ a Canal Sur, una conversa en la qual ha deixat enrere completament la seva manca de transparència. Mai no li havia agradat parlar sobre la seva vida privada… fins ara.

Un dels temes que més han cridat l’atenció té a veure amb la infanta Elena. La germana de Felip Borbó va tenir un affair amb ell, el que li ha donat ales per comentar com va ser aquesta relació i per què van tallar: “Va ser una aventura molt apassionada. Vam unir-nos molt gràcies a la passió que compartim per l’hípica. Recordo que la meva mare i la seva estaven encantades. La infanta necessitava una persona forta al seu costat i semblava que jo era l’escollit. Vam estar junts tres mesos i puc dir que és una persona excepcional”.

Elena de Borbó / Europa Press

El problema va arribar amb les pressions externes: “Jo estava lluitant per sortir de la meva cel·la educacional, plena de responsabilitats i molta pressió de la família d’Alba. Vaig pensar que si ja m’atabalava pertànyer a una família d’aristòcrates, sortir amb una Infanta no era la millor opció. Volia deslligar-me d’una vida impostada… I finalment vam deixar-ho i ella va formar una família amb un home ben vist per la Casa Reial”. 

Cayetano Martínez de Irujo, entrevistat per Toñi Moreno / Canal Sur

En parlar de la monarquia, era obligatori preguntar-li sobre l’exili forçós de Joan Carles. Què opina el duc? Que no està rebent un tracte just: “Jo sabia des de feia anys que el rei mantenia una relació amb Corinna… Ara bé, crec que la polèmica ha anat massa enllà i que l’estran destrossant. Estem parlant d’una persona que va ser clau en la transició d’Espanya, que va ser un rei exemplar, que ens ha obert la porta en el món sencer… Si té alguna cosa legal a pagar, que ho faci com tothom. No està imputat ni investigat. Som un país tan ingrat… No és normal”. Un emblanquiment d’imatge que no ha sorprès gaire tenint en compte la relació de les dues famílies. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa