El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cayetano Martínez de Irujo, operat de nou per problemes intestinals
  • CA

Cayetano Martínez de Irujo ha estat operat aquest divendres 14 de maig en la Clínica de la Luz de Madrid pels problemes intestinals que pateix des de fa un temps, segons ha publicat ‘Informalia‘, amb la versió de fonts pròximes de l’aristòcrata. El fill de la duquessa d’Alba va ser intervingut pel seu doctor de confiança, Enrique Moreno.

Es tracta del mateix cirurgià de fama mundial que el va operar en dues ocasions anteriors, l’any 2015 i 2016. Per al germà d’Eugenia Martínez de Irujo és com el seu segon pare i l’home que li va salvar la vida. El febrer de 2020 va estar quatre dies ingressat en la mateixa clínica després de patir una intoxicació alimentària que li va fer pensar que es repetia el seu problema intestinal. Llavors Cayetano va viatjar de Sevilla a Madrid i va ingressar pel seu propi peu en la clínica.

Allà va estar tres dies en observació. Des del primer moment el seu metge i la família van saber que no es tractava d’una cosa greu però donats els seus antecedents, el doctor Moreno va considerar que era millor observar la seva evolució. El Duc d’Arjona compta en aquests moments amb el suport de la seva xicota, Bàrbara Mirjan, 30 anys més jove que ell.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a maig 16, 2021 | 00:18
    Vendetta maig 16, 2021 | 00:18
    Si ke posa cara de cacanyol restret si

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa