El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surten a la llum els secrets més tèrbols de la boda de Felip i Letícia
  • CA

La boda de Felip i Letícia va ser un dels esdeveniments de l’any. El príncep es casava amb la periodista de TVE després de poc temps com a nuvis, un enllaç reial que va reunir centenars de celebritats. Avui, gairebé 19 anys després, Pilar Eyre treu a la llum alguns detalls d’aquell dia desconeguts fins ara. Ho ha fet en un vídeo en el seu canal de Youtube que centra, precisament, en analitzar tot el que no s’ha dit al respecte.

Tot el que no se sap de Letícia i Felip - Europa Press
Tot el que no se sap de Letícia i Felip | Europa Press

L’elecció del vestit de Letícia ja va ser complicada, tenint en compte que aquest va ser l’únic aspecte que van deixar que triés ella. Volia participar en l’organització de la boda, però ni tan sols va tenir accés a la llista de convidats perquè des de Casa Reial li van deixar clar que tenien un departament que s’encarregaria d’absolutament tot. Li van dir que s’havia de quedar tranquil·leta, que no fes res. Va decidir-se que el millor per evitar problemes amb els dissenyadors era encarregar el vestit de núvia al millor, a Manuel Pertegaz”, relata la cronista.

Un dels detalls més curiosos és que des de la família reial van demanar al pare de Letícia que hauria de casar-se amb la seva parella de l’època: “Deien que no estava ben vist que els pares de la futura reina estiguessin divorciats i vivint en pecat amb una altra parella. Es van casar, però que ho estiguessin no va beneficiar que ella pogués anar-hi. Van dir-li que era millor que ella no acudís a la boda de Letícia perquè protocol·làriament no sabien com seure’ls. Vetada aquesta pobra senyora, el que devia molestar bastant a Letícia”.

L’avi i el pare de Letícia, a cops de puny el matí de la boda

En el sopar de la preboda, un fotògraf va aconseguir unes quantes imatges que van publicar-se en una revista en concret. Va dir-se que havia estat Letícia qui les havia filtrat perquè era periodista, però temps després Pilar Eyre es vaig assabentar que havia estat Joan Carles de Borbó qui les havia passat: “En aquest sopar, en el que estaven tots els convidats, l’avi de Letícia va fer-se el rei de la pista i va començar a demanar a les comtesses i duquesses que ballessin amb ell. Tothom ho trobava molt divertit fins que ella va demanar al cosí que se l’emportés d’allà. Tota la família Ortiz va anar cap a l’hotel en el que estaven allotjats”.

Abans de sortir cap a l’església, els pares de Letícia van trobar-se en el restaurant de l’hotel i allà hi hauria hagut un enfrontament: “L’avi matern de Letícia va veure per primera vegada l’ex de la seva filla, qui l’havia abandonat, i sembla que allà va haver-hi una baralla entre ells. El cosí explica que hi va haver, fins i tot, cops de puny. En arribar a la Catedral, l’ambient ja estaria bastant tens”.

També hi havia hagut una mala experiència en la família del nuvi: “Recordo que la princesa Carolina de Mònaco va desfilar sola per la catifa perquè el seu marit la nit anterior havia anat a una discoteca, havia begut molt i no havia pogut anar fins a la cerimònia perquè estava de ressaca. La gent va començar a entrar a l’església i, en aquell moment, va estranyar que Joan Carles entrés amb la germana i no amb la mare de la núvia com marca el protocol. Van fer-se comentaris molt desagradables perquè va dir-se que el rei no volia entrar amb una dona que no tenia cap títol i, així, van humiliar Letícia d’una altra manera”.

Felip i Letícia, a la boda amb Joan Carles i Sofia | Casa Reial

Pilar Eyre ha relatat com estaven els diferents membres aquell dia: “Letícia tenia mala cara aquell dia, cansada i amb ulleres. Després vam saber que anava medicada perquè havia tingut un refredat molt fort. Felip estava com sempre, correcte i il·lusionat. Joan Carles tenia cara d’enfadat, amb una expressió malhumorada. Sofia tampoc no tenia bona cara. En les cròniques d’aquí va dir-se que tot havia estat perfecte i que tothom estava content, tot molt edulcorat. En un diari italià, però, van escriure una crònica escrita per una comtessa que havia estat una de les primeres amants de l’emèrit. Va dir que la mare de Letícia duia un barret que semblava un orinal, per exemple”.

Més notícies
Com es van conèixer realment Letícia i Felip - Europa Press
Com es van conèixer realment Felip i Letícia? Desmentida la versió oficial
Notícia: Com es van conèixer realment Felip i Letícia? Desmentida la versió oficial
Comparteix
Sempre s'havia dit que els havia presentat un periodista, però ara nega que sigui cert
Per què Felip i Letícia han deixat d'esquiar junts? - Europa Press
Letícia no vol acompanyar Felip a la neu i ara se sap per què
Notícia: Letícia no vol acompanyar Felip a la neu i ara se sap per què
Comparteix
La dona del monarca espanyol és apassionada de molts esports, però l'esquí no és un d'ells
Què sopa Letícia cada nit? Això permet la seva dieta - Europa Press
Filtren què sopa Letícia cada nit: què permet la seva dieta?  
Notícia: Filtren què sopa Letícia cada nit: què permet la seva dieta?  
Comparteix
La dona de Felip VI tindria un calendari molt marcat amb què pot menjar i què no
Letícia i Alonso Guerrero, el primer marit amb qui es va casar el 1998 - Twitter
Surten a la llum tots els secrets del primer matrimoni de Letícia
Notícia: Surten a la llum tots els secrets del primer matrimoni de Letícia
Comparteix
Pilar Eyre comparteix tot el que se sap sobre la boda, la relació amb Alonso Guerrero i el divorci

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa