El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família reial va sotmetre Kate Middleton a una prova mèdica escandalosa

Kate Middleton i el príncep Guillem d’Anglaterra formen un dels matrimonis més estables dins del món royal. Ara bé, darrerament els han envoltat uns rumors de crisi que intenten ignorar. Avui tornen a ser notícia per una informació molt forta sobre els seus inicis, una relació que va començar quan es van conèixer a la universitat el 2001. Entrar a la família reial no deu ser fàcil, sobretot per les proves que ha hagut de superar. Volien saber que fos adequada per casar-se amb el futur rei del país, tal com es revela en un llibre publicat per Tom Quinn.

L’escriptor i extreballador del palau de Buckingham assegura que Kate Middleton va haver de sotmetre’s a una prova mèdica abans de casar-se amb Guillem. I què controlaven? No només que estigués sana, sinó que fos fèrtil i capaç de donar fills que heretessin el títol.

Molts han qualificat aquesta pràctica d’un escàndol majúscul, sobretot perquè diuen que haurien impedit que es cassessin en cas de sortir un resultat dolent en aquesta prova de fertilitat: “Això ho fan sempre a les dones que formaran part de la família reial britànica. Ho fan per garantir que una futura reina pugui tenir fills. Si Kate no hagués estat fèrtil, no hi ha dubte que el matrimoni hauria fracassat”.

Kate Middleton va haver de passar una prova mèdica - Europa Press
Kate Middleton va haver de passar una prova mèdica | Europa Press

També haurien sotmès Diana de Gal·les a aquesta prova: “Ella va queixar-se en una breu trobada amb mi que, amb tota la innocència, havia pensat que els controls prematrimonials tenien a veure amb la salut en general i després es va adonar que, en realitat, s’havia fet una prova de fertilitat. Em deia que era tan innocent que va acceptar-ho tot en aquell moment“.

Es tracta, efectivament, d’un procediment antiquat i poc ètic que només pot mínimament entendre’s des de dins d’una monarquia hereditària. Aquesta és la base de la seva supervivència en el temps, sí, però no deixa de ser fort.

Kate Middleton i el príncep Guillem, un matrimoni amb moltes discussions

En aquest llibre també es donen detalls de les presumptes discussions que tindria el matrimoni. Aquí s’assegura que “no tot és dolçor entre ells“, precisament: “Es refereixen a l’altre amb sobrenoms tendres, ja que ella li diu baby i ell a ella, duquessa de Doolittle. Ara bé, tenen baralles terribles en les quals es llencen coses. Kate pot semblar una persona molt tranquil·la, igual que Guillem, però no sempre és cert. Ella és una pacificadora instintiva, per això, i ell sempre cedeix“.

Un matrimoni que sembla que no és tan ideal com podia fer pensar. De moment cap dels dos no s’ha pronunciat al respecte, el que tampoc és probable que passi perquè sempre acostumen a fer cas omís als rumors sobre ells.

Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa