Kate Middleton sorprèn en la seva reaparició després del confinament

Després que el seu marit, el Príncep Guillem, hagi sortit del confinament, en el que portava tres mesos, per a fer les seves activitats públiques, Kate Middleton s’ha deixat veure amb un look que ens ha deixat bocabadats Sempre tan atenta al seu estilisme, ja que sap que tot el que faci serà observat amb lupa, aquesta primera vegada després del confinament ha resultat ser estel·lar.

Kate Middleton ha triat un look casual amb el qual s’ha mostrat d’allò més relaxada possible. Uns pantalons skinny fosc, una camisa de to blau ficada per dins del pantaló i una armilla embuatada de tons foscos. Per al calçat, la dona del Príncep Guillem ha triat unes sabatilles de la marca Superga. En aquesta ocasió, s’ha recollit el cabell de manera que hem vist el seu somriure d’orella a orella millor que mai.

Aquest look l’ha lluït en un centre de jardineria en el comtat de Norfolk anomenat Fakenham Garden Centri. I és que a causa del lloc on es produïa la seva aparició, l’estilisme ha anat concorde a l’espai en el qual s’ha desenvolupat l’activitat. La duquessa de Cambridge ha anat allà per a conèixer de prop quines han estat les conseqüències que han patit com a conseqüència del coronavirus en aquest negoci familiar.

Nou comentari