El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben un cadàver als jardins de la casa de Guillem i Kate Middleton
  • CA

Els ducs de Cambridge han patit un incident molt desagradable a principis de setmana. Guillem d’AnglaterraKate Middleton han estat avisats que s’ha trobat el cadàver d’una dona a les portes de la seva residència, el palau de Kensington. Les autoritats han alertat de la troballa en el llac que hi ha al costat del palau, el que deixava molt preocupada tota la família reial.

Les primeres investigacions creien que el cos era el d’Endelion Lycett Green, neta d’un conegut presentador anglès, que havia desaparegut una setmana abans. Finalment, però, ha desestimat aquesta opció i han informat que es tracta del cadàver d’una altra dona -de la qual encara no s’ha fet pública la seva identitat-. 

El príncep Guillem i Kate Middleton / Europa Press

Una casualitat que afecta directament al matrimoni reial, que mostraven molta preocupació davant d’aquest fet. El palau, que és el domicili privat de Guillem i Kate i també dels ducs de Kent, té diverses habitacions que poden ser visitades. Ningú no s’esperava, però, que acabés apareixent un cadàver als afores dels seus jardins. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa