Letícia, Kate Middleton i Meghan Markle, analitzades: “Supèrbia i rigidesa”

L’estudi de la grafologia té molt recorregut, una disciplina que afirma poder saber moltes coses d’una persona només per la seva lletra. ‘Vanitatis‘ s’ha posat en contacte amb José Villacís, un grafòleg espanyol, perquè analitzi les signatures de tres de les membres de la reialesa més mediàtiques: la reina LetíciaKate Middleton i Meghan Markle

Sobre la reina Letícia aconsegueix fer-se una idea molt aproximada gràcies a la seva lletra. No només de caràcter, sinó també físicament: “Té una rigidesa en dos sentits, aristocràtica i física. Té rigidesa a la zona de la columna vertebral i es noten tensions a la zona de l’espatlla o la zona cervical que són musculars. Se sent observada i tendeix a protegir-se. Sempre planifica què farà”. També destaca que acabi la signatura amb una ‘R’ petita. Es refereix al cognom de la seva família materna, Rocasolano? O és una ‘R’ de “reina”?: “La lletra implica que vol mantenir els seus familiars a distància, pares i germans però no a les seves filles”. Finalment afegeix un tret sorprenent: “Hi ha un traç de pessimisme molt profund. Sembla que pensi sovint que aguantarà tant com pugui”.

Signatura de la reina Letícia   Casa Reial

Signatura de la reina Letícia / Casa Reial

I després d’aquest profund anàlisi gràcies a la signatura de l’asturiana, passa a descriure Meghan Markle a través de la seva lletra. “És una persona estilitzada, que té brots d’elegància. És una mica supèrbia i exageradament desconfiada. Manté la resta a una certa distància i no permet que s’apropin al seu territori. Sembla que ha tingut problemes de genoll o turmell, probablement a la cama dreta”. Com pot saber aquestes molèsties a través de la lletra és un misteri. 

Meghan Markle ofereix un discurs   Europa Press

Meghan Markle ofereix un discurs / Europa Press

Finalment, és el torn de Kate Middleton. Què diu de la duquessa de Cambridge la seva lletra? Segons el grafòleg, evidencia que és una persona “molt agradable”. “És una persona molt senzilla, adaptable, suspicaç i molt imaginativa. Té una imaginació de tipus romàntic, literari i pràctic. Té un caràcter idealista i religiós molt gran”.

Signatura de Kate Middleton   Twitter

Signatura de Kate Middleton / Twitter

Tres descripcions que assegura fer sense saber prèviament pràcticament res de les tres. Una tècnica en la qual creure o no, però que sembla que ajuda a fer-se una idea bastant certa de les seves personalitats.  

Nou comentari