Conversa sorprenent de Shakira i el príncep Guillem: nens, ‘skate’ i ecologisme

Guillem d’Anglaterra participa aquesta setmana en els premis The Earthshot, que premien diverses solucions als problemes mediambientals de la Terra. Enguany comptaran amb el suport d’alguns famosos com Cate BlanchettRania de JordaniaDani AlvesYao Ming Shakira. Precisament aquesta última ha volgut compartir en el seu perfil d’Instagram part de la conversa que ha mantingut amb el príncep anglès sobre el tema.

Molt orgullosa de poder formar part d’aquesta iniciativa, Shakira s’ha mostrat entusiasmada: “Va ser un paer compartir uns minuts parlant amb ell i estic molt feliç de formar part d’aquest projecte per ajudar a reparar el nostre planeta. El seu entusiasme, passió i compromís en la lluita contra el canvi climàtic han estat una inspiració”. 

La conversa començava amb una invitació de Shakira al príncep: “Vine amb mi a Colòmbia i t’ensenyaré la zona. És un país preciós, hi ha molta diversitat i la gent és amable i increïble. Ens estem enfrontant a molts reptes”. Per què ha volgut col·laborar-hi Shakira? “Si tots vivim en aquest planeta, sense importar la raça, les condicions socials, l’estatus o la religió, tots ens veiem afectats. Crec que és la meva responsabilitat com a ciutadana i com a mare de dos nens petits, cridar l’atenció sobre aquest tema abans que sigui massa tard”.

Shakira, en un projecte solidari   Instagram

Shakira, en un projecte solidari / Instagram

Precisament sobre paternitat han xerrat una estona, el que ha donat ales a Shakira per parlar dels seus fills: “El meu fill gran, Milan, té ara set anys, però va començar a fer-se preguntes sobre el medi ambien amb només cinc. Ara cada vegada que ens rentem les dents i deixo l’aigua córrer massa temps, em diu que estic malbaratant-la! I Sasha, que ara té cinc anys, també està conscienciat. Una vegada estàvem fent un passeig a prop de casa amb guants i va començar a agafar tota la brossa que veia pel carrer. Va ser una activitat familiar molt maca”. 

Una conversa que també ha tingut moments divertits, com per exemple quan Guillem d’Anglaterra li ha preguntat directament sobre la seva nova afició pel monopatí: “Volia que els meus fills intentessin fer skate perquè em sembla increïble que hi hagi gent amb tant de talent. Cap dels dos ha mostrat interès per això, així que vaig decidir provar-ho jo mateixa… I ara no puc parar, m’encanta!”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A bit more of my chat with Prince William @kensingtonroyal about the @earthshotprize -inspired by his passion and commitment towards combating climate change and repairing our planet, not to mention his contagious enthusiasm-and so humbled and happy to be a part of this Prize Council. It was a real pleasure getting to spend some time chatting with him about this incredible initiative-can’t wait to see the results! Aquí les comparto un poquito más de mi conversación con el Príncipe William sobre el premio Earthshot – Su entusiasmo, pasión y compromiso en la lucha contra el cambio climático han sido una inspiración. Fue un placer compartir unos minutos hablando con él y estoy muy feliz y honrada de formar parte de este proyecto para ayudar a reparar nuestro planeta!

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

 

Una col·laboració solidària que ha reunit dos personatges molt diferents però amb el mateix compromís per aturar el canvi climàtic. 

Nou comentari