El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tots els secrets de les relacions amoroses més sucoses de Felip VI

Felip VI ha tingut una vida sentimental molt més intensa del que la gent creu. La cronista Pilar Eyre ha revelat molts detalls al respecte, però mai no havia tret a la llum tantíssima informació sobre el tema. En un vídeo al seu canal de Youtube, ha parlat de la relació del monarca espanyol amb Eva Sannum i amb Gigi Howard, dues parelles estrangeres.

Gigi va ser la xicota americana de Felip VI, a qui va conèixer mentre estudiava un postgrau als Estats Units. Ell tenia 25 anys i sempre diu que va ser l’època més lliure de la seva vida perquè va fer vida d’estudiant mitjanament normal: “Compartia habitació amb el seu cosí, Pablo de Grècia. Ell ja sortia amb Marie-Chantal, una noia que li presentaria la seva amiga íntima, Gigi. Felip i ella es van enamorar i van començar a sortir. Pràcticament vivien junts, però aquí a Espanya no se sabia res”.

“Un periodista va desplaçar-se fins allà i els va captar en unes fotografies en què se’ls veia fent-se petons. Es va saber qui era i molts periodistes van anar cap allà per aconseguir més fotografies de la xicota del príncep. Un d’aquests fotògrafs traslladats als Estats Units va ser empresonat durant sis mesos perquè el van acusar de realitzar escoltes il·legals a la parella. Va ser un escàndol i, durant el judici, va ser quan vam saber que Felip i ella van tallar perquè la mateixa Gigi ho va assegurar davant del jutge“, prossegueix.

Felip i Gigi Howard, captats per la premsa de l'època
Felip i Gigi Howard, captats per la premsa de l’època
Així era Gigi Howard, la parella del príncep - ¡Hola!
Així era Gigi Howard, la parella del príncep | ¡Hola!

Anys després, Gigi Howard va declarar públicament que no hauria volgut continuar la relació amb ell perquè considerava que una relació amb el futur rei implicava haver de fer moltes renúncies i que no estava disposada a haver de canviar la seva vida tan radicalment.

Eva Sannum podria haver estat el gran amor de Felip VI

Un cop va tornar a Espanya, van publicar-se unes fotografies d’ell a casa d’uns amics amb una noia rossa misteriosa. Després vam saber que era una model noruega que s’anomenava Eva Sannum: “El príncep l’havia conegut i s’havien enamorat bojament. En aquesta ocasió sí que va ser un enamorament sobtat d’aquests impressionants. Van estar junts contra vent i mare molt de temps, uns anys en què el criticaven per estar amb una senyora que havia posat en roba interior. Els periodistes s’escandalitzaven en pensar que podria ser reina d’Espanya una dona que havia estat a les cabines dels camioners de mitja Europa. Parlaven d’ella d’una manera que semblava que fos una senyora que fes striptease… La deixaven verda quan l’única cosa que havia fet era alguna sessió de fotos en banyador i roba interior”.

Joan Carles de Borbó va enfrontar-se a Felip per aquesta relació, explica la barcelonina: “Va haver-hi una discussió molt violenta entre ells perquè ell li deia que podia fer el que li donava la gana en ser solter, “no com tu” li va etzibar en una època en què va saber-se l’affaire de l’emèrit amb Bárbara Rey”. El rei no sabia què fer per tallar aquesta relació i el que va fer va ser trucar els últims quatre presidents de govern perquè anessin a parlar personalment amb Felip i el fessin veure que la relació podia posar en risc la monarquia: “Aznar li va recomanar trencar amb ella perquè l’amistat amb Eva Sannum no li afavoria, un consell enverinat que Felip mai no li va perdonar. Felipe González, en canvi, li va dir que fes cas al seu cor”.

Felip no va fer ni cas i va continuar amb la relació amb ella. Uns fotògrafs el van captar amb Eva a l’Índia, però l’emèrit hauria fet l’impossible per evitar que es publiquessin. Finalment, el príncep va intercedir amb la revista i va demanar que les publiquessin i no fessin cas al seu pare: “Ell estava molt enamorat d’Eva Sannum, fins al punt que diuen que mai no l’han vist tan enamorat de ningú. Reien molt i tenien molt de feeling, era una relació molt maca i alegre. La gent que el coneix assegura que la intenció de Felip era casar-se amb ella i que confiava que seria una bona reina. Ella sabia que hauria de fer algun sacrifici, però sembla que estava disposada a tirar endavant”.

I què va passar? Va arribar la boda de Mette-Marit de Noruega i els va convidar a tots dos, ja que Felip havia d’anar-hi com a representant de la monarquia espanyola i Eva era amiga personal de la princesa: “Ella duia un vestit molt poc apropiat per a una boda perquè era lleig i molt escotat, amb l’esquena a l’aire. Les fotografies que li van fer no eren afavoridores, fins al punt en què a mi em van dir que hi havia algunes en què se li veia el pit sencer. La que sí que van publicar eren unes en què se la veia en postura provocativa i la copa de conyac a la mà, una imatge demolidora que va sortir a tot arreu”.

“Ella mai no va recuperar-se d’allò amb moltíssims comentaris demolidors i masclistes”, explica. Dies després, en una reunió a La Zarzuela, Felip va entrar a l’habitació i va informar els pares d’una manera molt espontània que havia trencat amb Eva Sannum encara que era una dona meravellosa.

Més notícies
Felip i Letícia, dies sense parlar-se per culpa d'Elionor - Europa Press
Felip i Letícia, “dies sense parlar-se, crits i cops de porta”
Notícia: Felip i Letícia, “dies sense parlar-se, crits i cops de porta”
Comparteix
La monarca espanyola no volia que Elionor cursés la carrera militar durant tres anys, però ha hagut de cedir
Felip mana que es destrueixi el diari de Letícia - Europa Press
El diari personal de Letícia, cremat per ordre de Felip VI
Notícia: El diari personal de Letícia, cremat per ordre de Felip VI
Comparteix
El monarca espanyol no volia que es filtressin els laments de la seva dona, que ho deixava tot per escrit
Joan Carles de Borbó tornarà a Espanya el mes de maig - Europa Press
Joan Carles de Borbó, enfadat amb Felip: “Enfrontaments durs”
Notícia: Joan Carles de Borbó, enfadat amb Felip: “Enfrontaments durs”
Comparteix
L'emèrit espanyol ha comunicat a la Casa Reial que vindrà a finals de maig i la notícia no ha agradat gens
Tot el que no se sabia de la boda de Felip i Letícia - Europa Press
Surten a la llum els secrets més tèrbols de la boda de Felip i Letícia
Notícia: Surten a la llum els secrets més tèrbols de la boda de Felip i Letícia
Comparteix
Pilar Eyre revela, 19 anys després, el que encara no se sabia de l'enllaç reial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa