Eva Sannum no havia volgut parlar mai de la seva relació de cinc anys amb Felip VI. Ara bé, finalment la model noruega ha explicat a Aftenposten detalls fins ara desconeguts de com es van conèixer i de quina va ser la raó de la seva ruptura: “Estic molt contenta de no haver-me convertit en reina. La gent probablement pensa que seria una vida amb iots i xampany, però és una vida esgotadora i plena de limitacions. A mi mai no se’m va donar un consell sobre com comportar-me, per exemple”.

Diu que és mentida que els presentés l’actual rei noruec: “Felip i jo ens vam conèixer per casualitat a Madrid el 1996, quan jo treballava de model. S’han dit moltes mentides sobre la nostra relació, segurament perquè jo no vaig voler concedir cap entrevista al respecte. Quan decideixes no comentar alguna cosa, a vegades s’estableixen veritats a la premsa que no corresponen a la realitat… Van donar la sensació que m’havien exclòs de la casa reial espanyola i no és cert”.

Una relació bonica però envoltada d’una expectació mediàtica que la va superar: “En aquella època jo escrivia un diari, però Felip em va demanar que deixés de fer-ho per si algú els robava… Ja ens van robar unes fotos privades d’un viatge a l’Índia. Per llavors jo vivia amb un company de pis i cada matí havíem de revisar els voltants de la casa per veure si podríem sortir tranquil·lament”.

Felip VI i Eva Sannum, a la portada de totes les revistes / ¡Qué me dices!

El pitjor de la seva relació? La presència constant de paparazzi: “Des del principi vaig decidir no mirar mai a la càmera perquè així no pensessin que m’agradava que em fessin fotos. Cada dia passava el mateix, jo anava a l’escola i ells corrien darrere meu com si fos un animal estrany. Els diaris espanyols sempre trobaven alguna cosa sobre la que escriure, fins i tot sobre com era la manicura que duia aquell dia… Era increïblement conscient de mi mateixa perquè no m’enxampessin furgant el dit al nas o llançant les escombraries… Allò no és sa“.

Eva Sannum s’hauria adonat que mai no podria ser ella mateixa en cas de continuar la relació amb Felip, per la qual cosa hauria pres la decisió de trencar: “Des de llavors m’han ofert moltíssims diners perquè parli sobre nosaltres, però sempre ho he rebutjat”. Explica que si ara en parla una mica és pel seu compromís amb la premsa, ara que treballa en una agència de comunicació. De moment es guarda per a ella els detalls més sucosos, però.

Nou comentari

Comparteix