El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Relació sorpresa: Yola Berrocal i Cristian Suescun, passionals en directe
  • CA

Feia dies que es veia venir. Yola Berrocal s’ha cansat de jocs i s’ha llançat a la piscina directament després d’estar flirtejant descaradament amb Cristian Suescun les últimes setmanes. Són companys de concurs a ‘La casa fuerte’, el que els obliga a conviure. Durant tot aquest temps ell s’ha intentat resistir, ja que té xicota fora. Però finalment ha acabat sucumbint a la temptació i s’ha fet un parell de petons amb llengua amb ella.

Cristian i Yola Berrocal / Telecinco

El germà de Sofía Suescun mai no havia negat l’atracció que sentia cap a Yola, que ha fet més que evident que sent alguna cosa per ell. Després d’una conversa cada cop més picant, decidien anar a l’habitació i ella l’oferia fer-li un massatge que acabava sent d’allò més sensual.

Les càmeres gravaven tota l’escena, el que permetia a Telecinco emetre-les després. Després de carícies i petons provocatius, Yola es llançava i acabaven fent-se uns petons amb llengua que van acabar reconeixent l’endemà davant dels companys. 

El programa va afegir que havien estat testimonis de “tocaments impurs”, tot just abans que la mare de Cristian -Maite Galdeano, amb qui fa parella en el concurs- entrés a l’habitació i acabés amb tot el romanticisme. 

Una escena que de ben segur que té conseqüències quan ho hagi de comentar amb la seva parella. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa