El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Forta esbroncada de Jorge Javier als concursants de ‘La casa fuerte’: “Així us va”
  • CA

Telecinco no ha aconseguit reconciliar-se amb els teleespectadors durant la segona edició de La casa fuerte. Aquest no és el seu reality més seguit ni de bon tros, el que ha quedat clar també durant la final d’aquest dilluns. Audiències baixes i una última gala poc seguida en comparació a la d’altres concursos: han aconseguit un 19% de share que els fa líders, però que queda molt lluny de l’èxit d’altres programes de l’estil. Els guanyadors han estat Mahi i Rafa, que s’han mostrat molt agraïts per la confiança: “Mai no vam esperar arribar fins aquí”.

Ara bé, els protagonistes de la final han continuat sent Samira i Antonio Pavón. Des que sortís a la llum que el concursant havia estat infidel a la seva parella amb la companya de reality, que totes les mirades han estat posades en ell. La seva xicota coneixia la infidelitat des de plató, el que la deixava bloquejada: “M’he quedat gelada en veure aquestes imatges d’Antonio…”.

Els companys l’han criticat de valent: “Si realment estimés la seva parella de fora, no hauria anat al llit amb Samira…”. Han deixat anar comentaris de tota mena, amb alguns realment durs. Una actitud que no ha fet gens de gràcia a Jorge Javier Vázquez, que deixava clara la seva postura en un atac als concursants: “En aquest país, si no plores sembla que no et fa mal. Per què el critiqueu tant? Per què no cremem a Samira, eh? No entenc aquest judici moral cap a ella. A més a més, què té a veure una cosa amb l’altra? Què té a veure si està enamorat o no de la seva parella? De debò, què poc sabeu de l’amor. Així us va! Aquests prejudicis són molt antics ja, no creieu?”.

Ara bé, poc després ell també se sumava a l’estirada d’orelles d’Antonio Pavón: “És cert que no vas estar molt encertat quan vas criticar durament la infidelitat de Marta Peñate a La isla de las tentaciones, perquè tu has acabat fent el mateix aquí ara…”.

Jorge Javier Vázquez critica amb duresa l’actitud dels concursants de La casa fuerte / Telecinco

El presentador català ha tornat a demostrar que no vol callar i que li agrada manifestar la seva opinió més personal durant els concursos. Aquest dilluns han posat fi a la segona edició de La casa fuerte, que donarà pas a molts més realities el pròxim 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa