El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Infidelitat en directe a ‘La casa fuerte’: “Ha estat un error”
  • CA

La segona edició de La casa fuerte està tenint de tot. Ruptures, discussions, baralles familiars, noves relacions… I ara també infidelitats. Era dissabte passat quan treien a la llum que havien enxampat un concursant posant les banyes a la seva parella. La seva identitat? Tota una sorpresa, ja que es tractava d’Antonio Pavón. El torero i participant de diversos concursos de televisió ha enganyat Joi, l’extronista de MYHYV amb qui surt des de fa dos anys, amb la seva companya de reality Samira.

Antonio i Samira han deixat bocabadada l’audiència en unes imatges molt indiscretes en les quals se’ls veu mantenint relacions sexuals. La noia es mostrava encantada, tot reconeixent que li va encantar. Ara bé, Antonio s’ha mostrat molt penedit: “He ficat la pota… L’altre dia, després de la festa i de les copes… No, no ho estic passant bé. Tinc plans amb la meva xicota i això ha estat un error absolut. Tinc molta estima a Samira, però això mai no hauria d’haver passat”.

El programa no deixava passar l’oportunitat de parlar amb Joi, la seva parella, que preferia no entrar al joc: “El que hagi de parlar amb ell ho faré en privat. Això sí, m’he quedat gelada. No dubto que estigui enamorat de mi, però no sé què ha passat perquè arribi a aquesta situació. Ho parlaré tot quan surti, quan estiguem cara a cara… Però sí, quin regalet de Nadal que m’han donat”.

Una infidelitat que ha donat ales a Telecinco per parlar-ne i parlar-ne, tot deixant caure que tractaran el tema en profunditat aquests pròxims dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa