Demanen l’acomiadament immediat de Carlota Corredera: “Dictadora i demagoga”

Els teleespectadors acusen directament la presentadora de 'Sálvame' de ser la culpable de les males audiències que està fent el programa

La presentadora de Sálvame, Carlota Corredera, és en boca de tots aquests últims dies. Els teleespectadors l’estan deixant verda a Twitter i l’acusen directament de ser la responsable del fracàs estrepitós que ha fet el programa aquest mes d’agost pel que fa a les audiències. Consideren que és culpa de la gallega, que s’ha posicionat a favor de Rocío Carrasco d’una manera massa exagerada. Comença a desagradar la seva manera de presentar i d’actuar, el que demostra que avui sigui tendència el hashtag #CarlotaHundeSálvame. Creuen que està sent “una dictadora” i que no és normal que forci a la resta de col·laboradors a opinar igual que ella. Ella ha reconegut en directe que està vivint “el pitjor estiu a Sálvame” de la seva vida, molt afectada per les crítiques i els comentaris maliciosos que està rebent.

Els seus companys intenten donar-li suport i posicionar-se al seu costat, però això no impedeix que segueixi on fire l’assetjament contra ella a la xarxa. Els teleespectadors volen que la facin fora i per això estan fent tanta pressió, precisament perquè saben que està molt ben posicionada en la cúpula de la cadena. L’acusen de ser una demagoga, de mentir i d’obviar descaradament la presumpció d’innocència d’Antonio David Flores quan l’anomena “maltractador” sense cap sentència judicial que ho demostri. Ella assegura que seguirà compromesa amb el feminisme i que no pensar canviar d’actitud encara que la critiquin, així que l’audiència s’ha proposat deixar-la verda amb desenes i desenes de missatges crítics amb ella.

Carlota reconeix que anímicament està “feta pols”, però caldrà esperar per veure què aconsegueixen amb aquesta pressió.

Nou comentari