Carlota Corredera, superada, plora en directe: “El meu pitjor estiu”

La presentadora gallega reconeix que travessa un moment de desgast professional i personal molt gran

Carlota Corredera ha estat la protagonista de l’últim programa de Sálvame. Estan travessant una mala època d’audiència i alguns excol·laboradors han aprofitat per carregar contra ells. Qui viu aquesta situació amb més preocupació és la gallega, que reconeix no estar passant un bon moment: “Aquest estiu, personalment, l’estic vivint com el meu pitjor estiu a Sálvame“, reconeixia amb llàgrimes als ulls.

Ho feia en una connexió en directe amb Jorge Javier, que està gaudint dels últims dies de vacances: “Jo estic bé, descansant i una mica inquiet pel que està passant. En tots aquests anys no recordo un terratrèmol tan profund. Està sent complicat, oi?”, preguntava ell. Carlota, sincera, reconeixia que no poden més.

“Em trobo en un moment de desgast professional i personal molt gran. Tot va començar a empitjorar amb la meva implicació en la docusèrie de Rocío Carrasco i pel meu posicionament”, deia. Una situació que Jorge Javier entén perfectament perquè també l’ha viscut: “El millor és reconèixer-ho i no intentar esquivar les crisis. Agafes aire i impuls. Em sembla valent que diguis que no estàs bé, perquè aquesta és una situació que també implica a la nostra família. Tens més gent al teu costat i intentes que no pateixin. El fet és que ara t’estan donant bufetades sense parar, però després trobaran a una altra. Tu tranquil·la, que d’aquestes coses aprens moltíssim”.

Carlota Corredera es posa a plorar en directe / Telecinco

Uns consells de presentador a presentador que han reconfortat molt a Corredera, que no podia evitar posar-se a plorar completament superada per les crítiques que rep diàriament.

Nou comentari