El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlota Corredera dona la cara després de la polèmica: “Tinc la consciència tranquil·la”
  • CA

Carlota Corredera ha rebut moltes crítiques aquests últims dies per l’actitud “totalitària” que exerceix a Sálvame, el que ha deixat de banda en la recollida del seu primer premi com a presentadora. La gallega ha concedit una entrevista molt contundent a Europa Press en la que fa front a totes les controvèrsies que l’envolten: “En primer lloc, vull deixar clar que no vaig tenir res a veure amb l’acomiadament d’Antonio Canales. Simplement vaig ser la missatgera que li va comunicar la notícia. He de ser professional i fer cas del que em demanen els directors. A vegades sóc un blanc més fàcil que altres persones, però tinc la consciència molt tranquil·la“.

Des que comencés a emetre’s el documental de Rocío Carrasco, que Carlota Corredera s’ha posat al capdavant i l’ha defensat amb dents i ungles: “Ara diuen que Ortega Cano vol impedir que s’emeti la segona temporada del documental… Està en el seu dret d’intentar-ho. Ara bé, Rocío no ha dit res i no ha parlat del matrimoni de la seva mare. Simplement ha dit que ella considera que el matrimoni de Rocío Jurado amb Ortega no va ser una decisió encertada. Ella no té res a ocultar i no ha de tenir por a res. Rocío està genial, la vaig veure molt bé, molt tranquil·la i alliberada. Té ganes de començar l’emissió de la nova temporada i jo hi confio moltíssim”.

“Crec que una persona que ha passat pel que ha passat Rocío Carrasco necessita pensar que tindrà la porta oberta amb els fills. Jo necessitaria saber que hi ha una mínima possibilitat, encara que la vegi complicada i llunyana. Veurem què passa…”, diu la presentadora. Carlota Corredera es troba en l’ull de l’huracà per culpa de la seva actitud, però sembla que això li importa bastant poc. Tranquil·la i confiada, afrontarà els nous episodis amb la mateixa força que els primers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa