El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Canales Rivera revela la primera persona amb la que va tenir sexe: “Era trans”
  • CA

José Antonio Canales Rivera ha sorprès a tothom en fer una confessió molt íntima. El torero ha revelat, al programa ‘Secret Story’, la primera persona amb la que va mantenir sexe. “Vaig perdre la virginitat amb una persona trans”, ha verbalitzat Canales Rivera, i ha explicat la seva història des del principi: “Tenia 14 anys i un amic i jo vam anar a la platja, una noia ens va donar molt de joc i vam aconseguir una cita per a l’endemà”.

Seguidament, el torero ha recordat: “Quan vam anar a l’escola, vam deixar les bicis i quan vam sortim ens les havien robat i havíem d’anar a una platja, que estava a 8 quilòmetres, i vam anar caminant”. Així va ser l’inici i el torero ha anat encara més enllà: “Vam arribar allà i estaven les noies. Quan ens vam adonar ell estava sota una roca i a mi, subtilment em van portar darrere d’unes roques també, i va ser la primera vegada que vaig tenir sexe”.

José Antonio Canales Rivera | Europa Press

I Canales Rivera ha revelat com es va assabentar de tot: “Un any després, van passar les noies pel carrer i es van ficar en una casa i aquests amics meus, que la coneixien, van fer el comentari que una segur que era trans“. “Jo vaig callar i mai vaig dir res, excepte al meu amic, i la nostra consigna va ser deixar-ho en secret per a tota la vida”, ha explicat Canales, que ha assegurat que no li va crear “cap trauma en absolut”.

I ha explicat el motiu que li va fer triar aquest secret per al programa ‘Secret Story’: “Veient en els mitjans totes les coses que estan passant i l’assetjament que està patint el col·lectiu, jo penso tot el contrari, i vull donar-li tota la naturalitat que es mereix i tot el respecte”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa