El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Canales Rivera podria anar a la presó per modificar el testament del seu avi
  • CA

A José Antonio Canales Rivera podria sortir-li molt cara la seva participació al programa ‘Secret Story’. Ell mateix va confessar durant la seva participació al reality de Telecinco: va canviar el testament del seu avi, el pare de Paquirri, sense el seu permís. “Ell m’ho volia donar tot a mi. Estava malalt i no tenia testament. Li vaig dir que s’havia d’organitzar i que no podia seguir així”, va començar explicant. “Ell sempre em deia: ‘Amb el que jo tinc no hauràs de torejar més. Ja a vosaltres no us farà falta res’”, recordava visiblement emocionat Canales Rivera.

Canales revelava llavors que la seva mare, Teresa Rivera, havia estat qui havia cuidat del seu avi en els seus pitjors moments. Així que va prendre una decisió: “Quan vam ser a la notaria perquè posés el meu nom, el vaig canviar pel de la meva mare”, ha anunciat. I ara, el programa ‘Viva la vida’ ha assegurat que el torero podria anar a la presó per aquest fet. A més, han parlat amb Antonio Rivera, oncle de Canales, qui es mostra molt enfadat amb el seu nebot.

Canales Rivera | Europa Press

Antonio Rivera ha descobert, dotze anys després, la veritat sobre l’herència del seu pare: “Estic molt emprenyat, però molt content (per saber, per fi, la veritat). Canales, t’has equivocat!”, ha sostingut. Així, estaria valorant impugnar el testament i emprendre accions legals contra el seu nebot. No ha volgut donar detalls sobre els passos que seguirà però el programa ha parlat amb un expert per a saber com podria procedir l’oncle de Canales Rivera.

Si algú modifica, manipula, falsifica, o esmena un testament, es considera que és un delicte. Si no se segueix la voluntat del testador, donaria lloc a una nul·litat d’aquesta partició, és demandable i el jutge podria declarar nul·les aquestes accions que han seguit una voluntat diferent a la del testador. A més, podria suposar presó per al responsable, ha assegurat el programa de Telecinco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa