El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Canales Rivera es defensa: “No soc un malalt sexual”
  • CA

José Antonio Canales Rivera va ser expulsat per l’audiència del programa ‘Secret Story’ fa uns dies i ja ha donat la seva primera entrevista televisiva. Ho ha fet a ‘Sábado Deluxe’, on s’ha sotmès al ‘polígraf de la veritat’. La seva intenció era demostrar que tot el que diuen d’ell no té res a veure amb la realitat de la seva vida. De fet, reconeix estar trist per la imatge que s’està donant d’ell. El torero ha explicat que ha escoltat tot el que s’ha dit d’ell al llarg d’aquestes setmanes i “no es relaciona amb la realitat en un 99%”. Però el que més mal li és que diguin d’ell que és “un malalt sexual”.

Canales Rivera s’ha defensat dels qui diuen que està amb dones només per l’interès, i també està preocupat pel renou que va ocasionar el ‘polideluxe’ de la seva mare, Teresa Rivera. Està tan sensible que ha plorat al costat de María Patiño. José Antonio Canales Rivera va afirmar que no és addicte al sexe i el polígraf li va donar la raó.

“En sortir de la casa em vaig veuer assenyalat i això em va portar a demanar ajuda (…) He parlat amb un psicòleg i hem arribat a la conclusió que no sóc addicte al sexe”, va afirmar. A més, a ‘Sábado Deluxe’, el torero va assegurar que no ha tingut relacions amb dones molt conegudes d’aquest país per interès econòmic, i també que no ha estat amb una dona adinerada de setanta anys, tal com va assegurar un banderillero seu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa