Canales Rivera confessa: “He estat amb dones molt, molt famoses”

José Antonio Canales Rivera torna a ser notícia. Després de sortir de ‘Secret Story’, el torero ha donat una entrevista a la revista ‘Lecturas‘ on, entre d’altres coses, es mostra emocionat i sincer com mai i diu que fer que els seus fills, que tenen 14 i 16 anys, se sentissin orgullosos d’ell va ser la seva única preocupació a la casa del reality de Telecinco. Feliç d’haver-ho aconseguit, Canales ha parlat del que ha viscut en el reality en el qual ha hagut de conviure amb Cynthia Martínez, la dona amb qui va ser infidel a la seva exparella. Una difícil prova que creu haver superat amb nota.

Però a José Antonio Canales Rivera se l’ha acusat a ‘Secret Story’ de no fer res i actuar com un moble. Contundent, respon també als que l’acusen de faldiller. “No sóc un addicte al sexe”. Canales, que s’ha aprimat 4 quilos a ‘Secret Story’, va demandar a Cynthia Martínez per intromissió a l’honor per haver parlat del seu idil·li amb ell en diversos programes. Ella li va demanar perdó. Després d’haver conviscut amb la model aquestes setmanes, el torero ha aclarit: “En cap moment se m’ha passat pel cap tocar-li un pèl, ni fer-li cap proposició”.

Tot i que en el seu moment va jugar a la distracció, Canales ha assegurat que va entrar en el reality sense parella. Havia trencat la seva relació amb Isabel Márquez, la dona que al desembre li va perdonar que li fos infidel amb Cynthia Martínez. “Ara mateix no estic en parella“, ha afirma en l’entrevista. A més, cal recordar que un banderillero del torero va assegurar que a Canales li agrada fer gala de les dones amb les quals ha estat i que en una ocasió va arribar a estar per interès amb una dona molt rica de 70 anys. Ell ho ha negat, però ha confessat: “He estat amb dones molt, molt famoses”.

José Antonio Canales Rivera | Europa Press

El torero és pare de dos nens nascuts de la seva relació amb Mari Carmen Fernández, de la qual es va separar l’any 2016 després de dotze anys de matrimoni. Ara, després de la seva expulsió de ‘Secret Story’ ha revelat que va perdre la virginitat “amb una persona trans”. “Veient en els mitjans l’assetjament que està patint el col·lectiu, des de l’univers que procedeixo com és tot el contrari, vull donar-li tota la notorietat i el respecte que es mereix”, es justificava davant de Jordi González abans de revelar el seu secret.

A més, s’ha parlat que Canales podria anar a la presó per haver canviat el testament del seu avi sense el seu permís, però ell ho ha negat: “Jo no vaig canviar el testament del meu avi. Li vaig demanar que el que m’hagués de deixar a mi li deixés a la meva mare”, ha afirmat.

Comentaris

    Tano Novembre 03, 2021 | 16:41
    El pixa nobel. Torero tenia de ser. Quina "calaña" Déu meu.

Nou comentari