El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Canales Rivera confessa: “Vaig canviar el testament del meu avi sense el seu permís”
  • CA

José Antonio Calanes Rivera està travessant un moment molt dur de la seva vida. Durant la seva participació al reality de Telecinco ‘Secret Story’, el torero ha fet una confessió que ningú s’esperava: va canviar el testament del seu avi, el pare de Paquirri, sense el seu permís. “Ell m’ho volia donar tot a mi. Estava malalt i no tenia testament. Li vaig dir que s’havia d’organitzar i que no podia seguir així”, ha començat explicant.

“Ell sempre em deia: ‘Amb el que jo tinc no hauràs de torejar més. Ja a vosaltres no us farà falta res’”, recordava visiblement emocionat Canales Rivera. Canales revelava llavors que la seva mare, Teresa Rivera, havia estat qui havia cuidat del seu avi en els seus pitjors moments. Així que va prendre una decisió: “Quan vam ser a la notaria perquè posés el meu nom, el vaig canviar pel de la meva mare”, ha anunciat.

José Antonio Canales Rivera | Europa Press


Canales Rivera no sabia que la seva mare l’estava escoltant en aquell moment des de molt a prop, i que va poder sentir com el seu fill es va desfer en elogis sobre com de “forta, capaç, intel·ligent i afectuosa” és ella. No va ser l’única cosa que va confessar Canales Rivera. També va revelar que havia “perdonat” a Isabel Pantoja perquè “ha estat una persona que es va equivocar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa