El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Blanca Suárez se sincera: problemes psicològics, relació amb Mario Casas i nova filosofia de vida
  • CA

Havia passat molt de temps des que Blanca Suárez concedís una entrevista a un mitjà de comunicació. L’actriu sempre ha estat molt discreta pel que fa a la seva vida privada, però ha fet una excepció en l’última aparició en públic. Els reporters de Look han parlat amb ella en un acte promocional d’una marca de banyadors: “Us he trobat a faltar! Vull tornar a la normalitat i esborrar aquest regust amarg que m’ha deixat l’hivern. He viscut el confinament com tothom, molt afectada psicològicament i també físicament”.

L’exitosa intèrpret ha volgut reflexionar davant les càmeres sobre la nova filosofia de vida que segueix: “Hem d’alliberar-nos de les etiquetes, de la pressió de les mirades alienes perquè la mirada que importa és la teva. Aquest és un procés de conèixer-se a si mateix, de saber quins són els teus punts forts i quins els dèbils. Els has d’acceptar i hem de conviure amb això”.

La premsa rosa l’ha perseguit des que tallés amb Mario Casas. Les últimes informacions sobre ella la relacionen amb el també actor Javier Rey. Sobre això no ha volgut parlar gaire, simplement ha deixat clar que el seu cor està “molt bé”. El que ha sorprès és que sí que hagi volgut parlar de Mario (i desfer-se’n en elogis): “Em sembla molt merescut que guanyés el Goya i ho dic ara després de tot el que hem compartit. És un actor meravellós, un company meravellós i una persona meravellosa“.

Blanca Suárez i Mario Casas
Blanca Suárez i Mario Casas, en una foto d’arxiu / Europa Press

La premsa parla molt d’ella, el que sembla que no li agrada massa: “Jo també buscava el meu nom a Google, però vaig deixar de fer-ho el dia que vaig arribar a la conclusió que la meva vida i jo mateixa no sóc el que es diu o el que s’escriu sobre mi perquè això, la gran majoria de vegades, no té res a veure amb la realitat”.

De fet, assegura que ha arribat a llegir coses sobre ella “molt estranyes”: “Tots som sensibles i humans, així que és normal que algunes coses de les que he llegit m’hagin arribat a fer mal. Ara bé, em sento afortunada perquè a més a més de preguntar-me sobre la maternitat o una possible boda, a vegades també em pregunten sobre projectes professionals. És peculiar aquest interès que tenim sobre la vida privada de la gent de davant…”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa