Avancen detalls de l’entrevista d’aquest dimecres a Rocío Carrasco

Els encarregats de portar l'entrevista seran Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera

Rocío Carrasco ha pres la decisió d’aturar temporalment l’emissió de la sèrie documental sobre la seva vida, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, i donar una entrevista on se sotmetrà a les preguntes dels periodistes que hi hagi al plató. Serà aquest dimecres a les 22 hores a Telecinco. I el programa ‘Sálvame’ ha avançat alguns detalls de com serà l’entrevista a la filla de Rocío Jurado, i com es troba ella un dia abans de donar-la.

El col·laborador del programa i reporter Kike Calleja ha explicat que el plató està especialment preparat per al moment i la presentadora de ‘Sálvame’, Paz Padilla, ha avançat que els encarregats de portar l’entrevista seran Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera. Tots dos han presentat diversos episodis de la sèrie documental.

Per la seva banda, la tertuliana Belén Esteban ha confirmat que hi haurà diversos col·laboradors presents i que no tots aniran en la mateixa direcció: “Són els que havien d’estar, que la gent no pensi que ara vindrà Rocío Carrasco i tothom estarà remant a favor”.

Com es troba Rocío?

La col·laboradora també ha donat la resposta a una pregunta que s’està fent tothom: “He preguntat si té por, però m’han dit que ve molt segura, que ve a explicar la seva història… Jo estic súper intrigada”. En la mateixa direcció, el periodista Miguel Frigenti ha donat la seva informació: “Contestarà a tot, no ometrà res”.

Nou comentari